![]() |
Ms! O sa mai exersez. Oricum asta e primul meu desen dupa multi ani si m-am cam dezobisnuit. O sa incerc sa-l si colorez.
|
Marfa desenul,abia astept sa-l vad colorat!!! :D
|
4 Attachment(s)
cateva din desenele mele din tineretile din liceu
|
mama dacia aia e chiar interesanta man 8) bv felicitari ai imaginatie :roll:
|
Ma surprins shi pe mine Dacia .... cat de bine se imbina spoilerul fata cu caroseria .... ar mai fi olec de lucrat la grila radiatorului dar in rest e ... Imi place mult ..:)
|
ai talent si imaginatie..imi place cum lucrezi.....chiar frumos...bravo! :wink: cand mai ai timp de noi.....te asteptam... :)
|
3 Attachment(s)
va multumesc pt apreciere... :D :D :D .cand o sa mai am timp pentru desene o sa le pun aici.acum ma ocup (sunt incepator ) cu tuning-ul virtual si cel real.
|
Mai am oleac shi termin Tico ... ce culoare vrei la Tico ...?
|
1 Attachment(s)
eu l-am rugat pe g_unit sa-mi faca schita asta..si..consider ca i-a iesit destul de bine!!dar el a zis s-o postez eu daca vreau..so..here it is.. :wink:
|
Re:
Quote:
|
Yackone , felicitari.. esti singurul care are talent de desenator si imaginatie.. fara interventia programelor de calculator.. chiar mi-au placut desenele desi nu sunt perfecte.. sunt foarte interesante si iesite oarecum din comun.. felicitari inca o data :)
|
shi ? ce se mai intampla cu ticozauru` meu ? :roll:
|
Trebuie sa il refac .... :( .. din pacate.. ma pus draq si am cumparat culori in ceara .... si am facut desenu praf ... am sa il refac ..itzi promit ... k era gata de Joi dak nu .. sorry :( .... Iartama pe mine si prostia mea :( :oops: :ashamed:
|
Nu-i nimik mane stai calm ...se mai intampla ! :wink:
|
7 Attachment(s)
din arhiva mea va mai arat cate ceva :D :D :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:23. |
- Copyright 2026 4Tuning