![]() |
Re: E46 - 330Ci / Cateva sfaturi
sa dea domnu,gresi io mai sus,adeverintza e pt bubat,nu pt gripa,ca la gripa poti sa iesi :) poate li so face mila de mine:)))
|
mi`am luat permisu inapoi.a fost buna adeverintza ca am avut bubat 1 luna si mi`au acceptat plangerea:) acuma sa dea domnu sa dureze procesu cat mai mult.adica pana prin octombrie noembrie asa:)
|
super tare, ma bucur pentru tine
... vezi poate reusesti si combati procesul verbal in instanta, astfel incat sa nu ramai fara el 4 luni :). Cai de atac exista, trebuie doar sa vb cu avocatul ... Bafta in continuare |
1 Attachment(s)
:arrow::arrow::arrow::arrow:
|
Foarte frumos bmw'ul tau . . .;-)
|
am si eu o problema :( si e putin cam urgenta asa ca va rog sa ma ajutati dk puteti , am schimbat astazi filtru de aer si racordurile ,masina trage extraordinar de bine pana la 5 mii de ture indiferent dk e in viteza 1 ia 2ua sau oricare alta,problema vine dupa 5 mii de ture cand pur si simplu e lesinata si sta nu stiu cate secunde pana se schimba viteza,de la ce poate sa fie?deschisai capota si sub racordu de la filtru de aer,pe udne trece aeru de afara e ft ft ft incins locu,deci exact sub furtunu ala e o temperatura ft mare :( se poate sa fie de la asta?
|
Nu poti sa scoti racordul ala sa vezi cum trage fara el?
|
Dj - 89 - Smi --> Vanduta i`a luat locu un 325 coupe din 2007 :P maine o sa aveti si pozele :P incepe un nou capitol :P
|
Să-l stăpāneşti sănătos. Hai cu un topic nou, că ăsta e deja īnchis :-P
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:32. |
- Copyright 2026 4Tuning