![]() |
Re: Discutii diverse intre userii Slatina
Poate o sa va placa. ;) https://www.vimeo.com/11861879
|
Quote:
|
Vin si eu la plimbare prin Slatina si nu ma baga nimeni in seama..
PS: cine are o octavia cu parasolar ADICTED ? se uita cam ciudat..probabil cunostea masina..dar nici un blitz..nimic... :cry: |
Quote:
nu avem nicio octavia cu addicted:-? poate era alta marca.. nu am stiut ca esti pe acolo..baietii nu te cunosc probabil ..:-? |
posibil sa confund parasolarul.
L-am sunat pe Sharpe sa-mi de-a nr tau dar nu a raspuns. data viitoare te anunt cand vin :D |
Quote:
|
astazi vin ! in jur de ora 6 o sa fiu prin Slatina. Ai un PM cu nr meu
|
|
2, 10 , probez si eu o semnatura
sper ca nu se supara nimeni :)) |
in curand filiala in craiova;)
|
http://rompetrolracing.ro/challenger/625
Runda a 2-a a concursului! In prima nu am fost selectat asa ca mai incerc odata! Se poate da 1 vot pe zi!! Va multumesc mult de tot! |
Nici o poza de la intalnirile voastre din Slatina , nimic :( un suc cand bem ?:D
|
cristina, azi te astept pe aero? :>
sau n-ai "timp" nici acum? :???: |
Astazi la ora 24 se incheie votarea pentru etapa de la timisoara a concursului Rompetrol Racing Challenge. Momentan sunt pe locul 6 dar cu sanse reale de a ajunge pe locul 5, deci sa fiu selectat direct pentru aceasta etapa!
Un vot(mai multe), un mass, un status nu te costa nimic :) http://rompetrolracing.ro/challenger/625 Multumesc mult de tot! |
Invitam toti pasionatii fenomenului auto din Slatina si nunumai in perioada 23-25 septembrie 2011 la Rm Valcea la SALONUL DE TUNING AUTO SI MOTO prima editie!!!
Pt vizitatori pretul biletului este de 5 lei! Pt expozanti oferim : - Cazare gratis (pentru cei din alte localitati) - Firma de paza PRUDENT (inclusiv pe timpul noptii) - Spalarea masinii inainte sa intre in expozitie Pt cei dornici sa isi expuna masina: Cosma Bogdan (Trafy) – Tel: 0751125614 E-mail: [email protected] Programul evenimentului: Vineri 23 septembrie 2011 07:00 – 14:00 - sosirea partipantilor si aranjarea masinilor 15:00 – Deschiderea portilor pentru vizitatori 20:00 – Inchiderea showului - Demonstratie auto-moto Sambata 24 septembrie 2011 10:00 – Deschiderea portilor pentru vizitatori 11:00 – Parada masini de epoca 12:00 – Concurs indemanare 17:00 – Concursul car audio 20:00 – Inchiderea showlui 21:00 – After Party in sala de protocol din incinta centrului expozitional Sofianu - Demonstratie auto-moto Duminica 25 septembrie 2011 10:00 – Deschiderea portilor pentru vizitatori 17:00 – Concurs Miss 18:00 – Decernarea premiilor 20:00 – Inchiderea evenimentului - Demonstratie auto-moto Vor fi premiate: - Best 3 Interior - Best 3 Exterior - Best 3 Custom - Best 3 Paint - Best 3 Engines - Best 3 Rims (jante) - Best Car of the Show - Best Autohtona - Best 3 Sound & Video System - ASA NU!!! - Concurs pentru masini de epoca: Best 3 Eleganta Oferim vizitatorilor: - Sansa de a vedea in Valcea un salon auto si o expozitie de masini tuning din toata tara si o demonstratie de indemanare cu piloti din Campionatul National de Carting si totodata cu piloti amatori. - Atomsfera creata de DJ - Invitati surpriza |
| All times are GMT +2. The time now is 08:44. |
- Copyright 2026 4Tuning