![]() |
Re: Tutoriale tuning manual machete!
Bun...maine imi caut.Nu vreau sa par prost....dar pe ce fir trebuie sa leg rezistenta la leduri,pe + sau pe -.....ele merg pe orice fir le-ai lega...dar de regula pe ce se leaga?
|
Quote:
|
oooo bun....mersi mult...ma gandeam si eu ca pe plus:>.....in caz ca doriti ceva detalii despre chiptuning va pot ajuta si eu...caci vad ca sunteti foarte saritori
|
deja am leduri in interior...arata foarte extravagant parerea mea.....urmeaza sa ii pun asa zisele "xenoane" si sa ii fac poze pt forum
|
Salut, ma cheama alex si as vrea sa stiu si eu cum sa fac un eleron la o macheta scara 1/36?Va rog frumos spuneti-mi cum sa fac! va rog!:(
|
folosste poxilina..sau mai bine..citeste ce scrie in urma pe aces topic,si o sa gasesti sigur raspunsul
|
mersi mult
|
de unde pot procura:
-genti -kit auto -marker care imita vopseaua McKee Paint Pen(e f bun am auzit de el) -poxilina -si sistem audio Cum aplic poxilina si apoi kitul (HELP SUNT INCEPATOR)!!!! |
Quote:
-kit auto de la magazinele de piese auto -marker din librariile specializate sau cateodata mai gasesti prin anumite hypermarket-uri -poxilina se gaseste la magazinele de instalatii sanitare sau cele de amenajari interioare -sistem audio cel mai simplu confectionezi din baterii de 1,5V desfacute si iei capetele + si - (sunt niste capacele care imita bine forma difuzoarelor) sau faci pe strung daca ai vreun mester bun.. poxilina se taie in cantitati egale gri cu alb, se framanta pana se omogenizeaza cele 2 culori si se incalzeste, se aplica pe suprafata dorita incercad pe cat posibil sa se dea forma dorita (recomand ca degetele de la o mana sa fie putin umezite) si astepti sa se intareasca...cam 10min ai grija nu taia bucati mari, pt ca se intareste f repede si nu mai e buna, incepe cu cantitati mai mici pana te obisnuiesti cu ea si timpii de aplicare/uscare kit se da cu o racleta fina din plastic sau cu varful bisturiului daca ai asa ceva dupa ce se prepara. |
salut!as vrea sa imi inceerc si eu norocul...as vrea sa fac o macheta de la zero
ce sfaturi imi puteti da si mie? |
Quote:
cu indicatiile de rigoare...;) |
un sfat pe care l-am primit de la cineva cand aveam o problema cu fostul scuter...iei o galeata de plastic...o bagi in apa clocotita si o lasi acolo pana devine maleabila..dupa care cu o foarfeca decupezi forma a ceea ce vrei sa faci..de exemplu eleron(poate fi o piesa formata din mai multe ''bucati'')si dupa aceea o montezi pe masina(sper ca ati inteles:lol:)
|
asta n-am inteles .imi mai poti explica odata?
|
Fa un experiment...Incalzeste pana la fierbere niste apa intr-un vas. Cand incepe sa fiarba pune o bucata de plastic inauntru si vezi ce se intampla. Cei care beau des ciocolata/cafea de la automate pot observa usor cum betisorul isi schimba forma.
|
eu personal am testat aceasta metoda doar pe scuter..dar presupun ca poate fi aplicata si la machete:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:50. |
- Copyright 2026 4Tuning