![]() |
Re: Tuning pe machete
Quote:
|
oricum e misto ideea.. ;)
cu scaunele cum e? :D |
Quote:
|
pff.. buna ideea.. chiar nu m`am gandit la asta :D
ms de raspuns ;) |
Quote:
Quote:
|
Re: Machete stock!
7 Attachment(s)
Marca: aston martin
Model: DB9 Scara: 1/18 Fabricatie: Burago e doar vopsit.. daca pozele nu sunt puse bine il rog pe razvan sa le mute.. |
L-am mutat eu, vopsita=tuning.
Btw..nu cumva Nissanul si BMW-ul ii apartin lui Andrey ? :-P E destul de frumoasa combinatia black/gold..ai vopsit si motorul nu ? :) |
8 Attachment(s)
bmw si 350z sunt ale lui andrei da.
nu am vopsit motoru ala curiu de la motor e un plastic motoru e ala cromat. in poze nu se vede bine ca e cu blutz si fiind negru mat se vad toate scamele dupa ea...arata mult mai bine in realitate.. mai am un evo8 facut cabrio si voposit si el..:D si mai am un F50 doar cu jante facute negre.. SI MAI AM UN 745 (asta gri din poze) dar acuma e negru cu jante negre si cauciucuri mai mici..arata super bine si el:D |
Ai dreptate, n-am fost atent;)
...Te-ai apucat de vopsit la greu vad :D..puteai sa astupi gaurile de la eleron :( |
m am apucat de vopsit si am terminat...nam ce sa le mai fac...mie mila sa stric rosu ala de la F50...da trebuia sa astup gaurile alea da mi a fost lene..dau evo8 ala la skimb..
astept sa bage pe un site E36 coupe 1\18...ca il iau si il fac super frumos:X |
4 Attachment(s)
cateva poze, nu este inca 100% gata, as zice cam in proportie de 80% :)
|
cum ai facut lambo doors?
|
Quote:
|
@gelu_r Mici corecturi cu Flexu :D Masina e de show cum s-ar spune, nu sunt functionale
@coman razvan I know! Am facut masina din placere, oricand pot sa-mi fac una :D, vreau acum sa ma ocup de un VW Lupo, tot 1/24 :) Una peste alta zic ca este o macheta foarte reusita. |
adica stau numai ridicate???
oricum super macheta...arata ciudat suportu pentru ca nu se asorteaza cu masina...poate in realitate arata mai bine :d...oricum bv... |
| All times are GMT +2. The time now is 23:43. |
- Copyright 2026 4Tuning