![]() |
nu ma :D :D :D sunt ochiurile de la aragazu lu bunica
hahahahahhha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: cum ai zis...dacie din ferentari |
Re:
:D :D :D :D :D :D :D :D :P :P :P...doamne ce dacie....h3 h3...atzi vazut ce numar are?myg....probabil ca e o dacie kmikze.:D
|
:) alea sunt radarele! sau camerele cu inflarosu
|
Re:
1 Attachment(s)
Sorcova, Vesela...
mi-e rusine cu oameni ca astia...astia fac philadelphia de ras...scuze prahova :D |
|
1 Attachment(s)
MAN ... mi-ai luat-o inainte !!!
Asta e mondeo ala de care vb !!!! Cu eleron care imita captatorii de la troleibuz !!! Daca l-ai vedea in realitate .... te-ai speria sincer ... E in Constantza masina ! Mare mizerie ! |
Re:
Quote:
Quote:
|
Re:
Quote:
http://www.geocities.com/craiova_rac...Dacia_Nova.jpg |
Re:
Quote:
:peace: Mai ... Kitch nu prea e ptr ca are praguri , spoilere si eleron standard ... Chestia u 2 culori e destul de funny ... numai sa nu fie facuta cu sprayul , trafaletul sau bidineaua ! BTW // Trebuie sa fi dobitoc sa iti batzi joc de un modeo in asha hal !!! Sincer ... |
Re:
Quote:
Vopseaua a costat in jur de 300 E (in moneda internationala de acum). Masina a fost vopsita la Basicra (o firma care si la ora actuala are cele mai profi vopseluri si vopsitorii). Cat despre Mondeo :evil: ... |
Mondeo: Oare propietrului ii place?
Dacia: - e chiar dragutza... imi place! Are Body Vinil! :lol: |
Re:
Quote:
|
adik?
|
Adica e vopsita in spate albastru si in fata galben :lol:
|
lol dar n-ati vazut dacie de calarasi kre pe fatza are CAPACE PORTOCALII si pe spate JENTZI ROZ!! :lol: :lol: :lol:
pakat k n-aveam cu ce sa fac poze, l-am vazut cand ma intorceam sambata d la mare.. :wink: PS: culoarea masinii era galbena |
| All times are GMT +2. The time now is 18:47. |
- Copyright 2026 4Tuning