![]() |
re: E36 - Drift Car
Quote:
|
Quote:
Te astept sa-mi aduci alea si cu berea binenteles:):lol:;) |
bravo silule intr-adevar e un inceput bun...zilele astea sper sa ne vedem pentru cauciucurile alea..
|
fratele meu singura pisi de acolo a ta era :D:D:D
ai reprezentat Bmw e36 la acest eveniment :D:D felicitarile mele pentru prestatia pe care ai avut-o :D si parerea mea este ca daca masina ar fi fost mai puternica erai pe alt loc nu pe 18 :D bafta in continuare:D |
Quote:
cosmi.:o sa ne intalnim sa stam de vb.in weekend imi trebuiau gumele,acum e degeaba. marian:am dus lipsa grav de putere pe traseul asta.asta si pentru ca am un grup cu raport destul de lung.,mai e putin si termin compresorul si sper sa fie mai ok. |
Felicitari SYLule pentru cum te-ai dat in weekend , duminica , in ultima jumatate de ora o luasei razna , numai iesai dupa pista . Felicitari si la cat mai multi km de-a latu !!
|
sylule ma bucur pt tine ai avansat enorm de mult tineo tot asa si multa bafta sper sa ajungi undeva sus sa dai lecti la alti :D:D:D:D:D:D:D:D
|
1 Attachment(s)
multumesc pentru aprecieri:D:D:D.
apropo de avansat... sper sa nu se supere santos ca i sa copiat melodia:D:D:D |
|
on board cu telefonul:lol::lol::lol:
https://www.youtube.com/watch?v=AUSdOAz7M10 |
ce mai zici syl-ule ce ai mai facut pe la masina mai urca si tu cateva poze sa vedem si noi bafta in continuare cu proiectu:rolleyes2:???:
|
Quote:
|
am mai dezmortit putin rotile la pisica:D:D
https://www.youtube.com/watch?v=ViYHFJeDf6U |
Frumos , de vinerea asta nu ai facut rost de nicio filmare ? Daca da , urca aici sa mai inviem topicul . Bafta sylule 8)
|
5 Attachment(s)
am luat o pauza cu masina pt ca avut treaba multa la munca,dar acum o sa intru in forta sa termin ce am inceput ca e pacat.pun nishte poze cu toata treaba finalizata,cu fulie la vibrochen facuta mai mare,intercooler...in momentul de fata presiunea pe care o face este de 0.3-0.4.as vrea totusi sa ajung undeva pe la 0.6.acum merg cu ea cu injectoarele stock si fara soft facut.trage mai bine,dar cred ca o sa traga si mai bine dupa ce ii fac softul si schimb injectoarele.o sa urmeze si un filmulet in zilele urmatoare.acum nu am cu ce sa filmez.
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:59. |
- Copyright 2026 4Tuning