![]() |
Re: Masina mea : Opel Kadett Turbo
frumoasa masina frate...ai facut o adevarata bijuterie:D sa o pastrezi sanatos dar am o intrebare de un ai luat display-ul LCD la vitezometru si turometru si cat ai dat pe el ca caut si eu ceva de genu pentru astra ca am mai vazut asa ceva si la astra f dar nu gasesc:oops:
|
da , sa speram ca o sa arate de nota 10....macar de 9.:)
ceasurile erau pe masina , masina e gsi si avea bordul electronic, gasesti cam pe la 100 de euro. cauta si tu pe la bazar : bord opel gsi lcd. |
ms mult frate bafta in continuare cu ea si nu te lasa criticat de altii frumusetea e in ochiul privitorului
|
Quote:
stai linistit...ca nu ma deranjeaza parerile altora.., masina e a mea , si o sa arate cum imi place mie...chiar cu embleme de porsche pe volan si pe roti ;) |
Am eu un bord LCD de vanzare de Gsi.....pentru detalii P.M.
Dany scuze de off topic!!! |
Quote:
e ok. stai linistit. mai bine ii dai tu mesaj privat omului , ca poate nu mai intra pe aici . |
am dat rh-urile jos , acum am roti de tabla...racing black wheels :)) si urmeaza sa desfac buzele de la jante sa vopsesc mijlocul..si sa ajunga si buzele de 10 j din germania...dupa care sa-mi comand cauciucuri...
|
cat te-au costat buzele?
|
300 de euro fara tva cu transport si un lac de protectie.
inca nu au ajuns.. |
Buzele vechi de cat sunt si cate gauri au?
Nu le vinzi? |
Eu tot n-am inteles ce sunt bune buzele, la ce ajuta si unde vin puse ... si de ce is asa scumpe ?!?
|
pai pe fata sunt de 8 j si pe spate sunt de 8,5 j acum , cred ca am sa le vand pe cele de 8j...cate gauri au...habar nu am...
buzele sunt chestiile alea la jante nichelate , si le schimbi daca vrei sa ai roti mai late sau mai subiri , asta in cazul jantelor care sunt din 2 sau 3 bucati prinse cu nit-uri. am sa pun poze cand o sa vina si ai sa vezi |
Mi se pare ca stiu despre ce vorbesti .. insa tot nu's sigur ... astept sa vad pozele :D
Mersi pentru explicatie dany_let :D |
Quote:
|
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:33. |
- Copyright 2026 4Tuning