![]() |
Re: My Ka
arata prea tare cu rotile alea. cred ca se manevreaza superb. ia niste curbe de te minunezi.
|
initial am crezut ca o sa se manevreze mai greu tinand cont ca totusi ea vine din fabrica cu jenti pe 13" si anvelope nu foarte late dar spre uimirea mea se conduce super usor;nu simt nici o diferenta mai ales ca rotile astea pe 15" cu anvelope 195/45/R15 sunt mai usoare cu cca 1,5 kg decat cele pe 14" cu anvelope 185/55/R14;
|
prima oara cand vad un KA fara spoilar pe fata:D
super multa munca, dar se merita!!! |
Catarsis de ce nu mi-ai spus ce greu se foliaza luneta? Ca e foarte bombata.... dar a iesit impecabil.
|
yo am dat jos luneta cand am pus folie;de fapt am fost la o firma care se ocupa cu montatul de folie si ei au pus-o;
|
Si la mine tot firma se ocupa.Dar fiind foarte bombata luneta a fost putin mai multa treaba.Chiar acum urmeaza montatul geamurilor.
|
am o intrebare pentru cei mai priceputi la mecanica;vreau sa schimb radiatorul si as pune unul mai mare deoarece motorasul asta de pe KA(Endura 1.3) se incinge foarte repede;sunt ceva probleme daca pun un radiator mai mare ? mentionez ca nu e nevoie sa aiba dimensiunile celui din fabrica deoarece am modificata fata si nu am probleme la montaj;
|
nici o problema.... e chiar mai bine... important ar fi sa pastrezi dimensiunile stuturilor de intrare-iesire ca sa nu suprasoliciti pompa de apa...sau chiar sa nu faca fatza... cred... nu stiu sigur...
|
Ar merge un pic mai coborata.
|
1 Attachment(s)
am cumparat deja arcurile sport DTS 30/35 dar mai astept putin sa-mi iau si amortizoarele +flansele ca sa fie toata suspensia schimbata ;si mai vreau sa schimb si bucsele de la puntea spate;
|
esti pus serios pe treaba :D
|
azi am fost sa fac unghiul de fuga si surpriza! trebuie sa schimb bucsele bascula inferioara + flansele amortizor;cu ocazia asta o sa schimb si arcurile;
|
5 Attachment(s)
in sfarsit am schimbat arcurile+flansele amortizor si bucsele bascula;cu toate ca in poze diferenta nu este foarte vizibila, in realitate este clara;
|
arata bine cu jantele alea, cand o sa o si lasi o sa fie si mai bine. dupa ce mi sa intamplat mie iti zic: Baga niste frane bune, cel putin discuri de golf 4,sau ceva aftermarket
|
:) tocmai am lasat-o cca 30 mm ;pozele sunt inainte si dupa ce am montat arcurile;numai ca nu prea am facut bine pozele;prima e de la apropiere cu arcul stoc si a doua de la distanta cu arcurile sport;
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:25. |
- Copyright 2026 4Tuning