![]() |
Re: Tipe la volan...
Dupa Capalna urmeaza Thread closed daca o sa continuati cu offtopicu'.
|
Gabi...fara suparare sau mai stiu eu ce...se vorbea de tipe....si de modul in care conduc...nu?ciky a zis de ceva tipe din sat, iar flaviutza a spus sa nu zica ce a facut ea cu masina....sau nu am inteles eu bine ce se scria anterior?
unde e offtopic-ul? imi cer scuze daca nu am inteles eu bine ceva... |
Nu faceam referire strict la ce s-a scris cu cateva mesaje in urma, ci la cursul pe care topicul il urmase la un moment dat.
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Am probleme cu calculatorul si nu pot sta non stop pe forum sa verific sectiunile, tocmai d'aia va rog sa nu mai faceti offtopic. PS: fara suparare! :wink: |
nici o suparare.
din cate vezi s-a inceput redresarea topicului....ca doar in ultimele mesaje era vorba de femei:) |
se cam cauta nod in papura!shi pe alte threaduri este offtopic,dar acolo nu am fost avertizati!:)
|
Ciky, adevaru' e ca am ceva personal cu tine :lol: Alte threaduri cu offtopic sunt raportate moderatorilor sectiunilor unde acestea se gasesc. Daca ei nu ia masuri, nu e vina mea.
|
te rog sa ma lamuresti!:)
|
cu alte cuvinte, daca in urmatorul tau reply pe threadul asta nu e vorba de vre-o tipa la volanul unei masini (minim una din doua hot ;) ) ai incurcat-o :P
Si ca sa nu fiu total off-topic: am vazut undeva o statistica din care reiesea ca, procentual, femeile produc mai putine accidente decat barbatii. Am uitat unde am vazut statistica, daca imi amintesc o sa postez linkul. |
pentru ca femeile sunt mai precaute decat noi,barbatii!(acuma sper sa fie bine:))
|
momentan imi invat prietena sa conduca...pana acum a condus 3ore(mai avem pana la 30).
ii e tare frica...mereu e cu ambreiajul apasat, chiar si cand e scoasa din viteza masina. Degeaba ii explic sa lase de el...ea asa se simte in siguranta:) o sa tragem si niste poze...in curand:) |
bafta prietenei tale!asteptam pozele!
|
stai sa supravietuiasca masina noua...:)
ca de picat de pe rampa am picat deja cu ea:)) asta e daca lasi o fata la volan...care trage de volan in stanga si'n dreapta mereu |
:):):):):):):):):)
|
Quote:
din pacate sant putin PREA precaute. Asta nu ajuta deloc, in unele situatii, te duce la disper. haha |
cam da dar nu in totdeauna!:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:33. |
- Copyright 2026 4Tuning