![]() |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
aia cu gropite este din Craiova si o cheama MONA,dar sta in Bucuresti la facultate :wink: cum le stiu eu pe toate :twisted: |
bobbyadr asa e : )) maryo sa-i faci cinste lui Bobby daca iti da si un nr de telefon, eu nu il am... Si nici nu mai stiu nimic despre ea. Vad ca altii sunt mai informati :twisted:
|
I-auzi Maryo... a dat norocul peste tine :P
|
!!!
|
Re:
Quote:
|
nu esti singuru ..... da nu a tinut treaba decat 2 luni ... eu aveam 17 si ea 20 :D sunt un zeu :lol: :lol: am facut baschet de performanta si eram/sunt mai intalt ... si mai dezvoltat decat altii :D
|
Mai RaveBoy, eu cred k eram singuru ZEU din Liceu asa ca....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Si apropo, eu eram in echipa de baschet a liceului cu mult inaintea ta, oricum eram cam cel mai tare din liceu, hai recunoaste.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: PEACE :peace: |
hahahahhahaha erai cel mai tare ahhahah cei mai buni chirila si cu micutzu acu s-au mai schimbat lucrurile .... sunt astia de a 9 si a 10 care rup tot ..... da erai cam zeu da nu era vorba de liceu era vorba de picolita aia din piranha camelia parca o chema .....
P.S. poate iesim la o bere mai stam de vb |
Eu nu tin minte picolitele din piranha, eram mort de fiecare data acolo.Si apropo, chirila nu era cine stie ce, erau altii mai tari ca el, da' nu mai stiu cum ii cheama....
Tu mai esti la liceu ma? PEACE :peace: |
nici nu aveai de unde sa o sti ca a fost acolo acu 1 an juma .... dap inca sunt in lic .... veteran aXII-a .....
|
eu aveam 15 si ea 17.. durata e inca nedeterminata :P
|
Am vazut-o, am placut-o, m-am indragostit de ea. acum va rog sa ma ajutati!
O cunoaste cineva? https://www.4tuning.ro/gal/displayimage.php?p=10791 help pls!!! de 3 luni incerc sa dau de ea |
Not Yet: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:peace: |
La misto, ai idee cum dau de gagica??
cine o cunoaste sa imi dea si mie un mesaj pe yahoo mesenger not_yet84 |
| All times are GMT +2. The time now is 03:19. |
- Copyright 2026 4Tuning