![]() |
Re: E46 - 318i
ai xenon pe faza lunga??..poti sa dai blitzuri sau trebuie sa astepti sa se incarce?
|
pe faza lunga nu am xenon!
se poate pune? (arata bine fara lupa?) |
aha.eu stiu ca se poate pune,e tot aceeasi chestie ca la faza scurta numai ca difera becul..cred..daca gresesc sa ma corecteze cineva..iar de vazut nu stiu ce sa zic..
|
se poate pune doar ca la 1 ul flash nu o sa se intample nimic
|
aha..dar dupa ce se incarca nu se poate da flash?
|
NU vreau sa fie off topic... da am vazut pe alte masini .. schimbat blocul pt faza lunga.. si nu parea xenon . parea o lumina tare si alba.... si se aprindea si se stingea park mai repede decat cele din fabrica .. mie mi-a placut ft mult.. da nu stiu mai multe .. doar ca am vazut la cineva ..... intereseaza-te .. eu zic ca arata mai bine asa decat. sa ai 3 "xenoane " bafta .. Felicitari pt masina
|
am un tovaras care a pus pe o octavia bixenon...e un singur bec si normal ca da si flashuri...sau pune pozitia si cand da flashuri te orbeste...se aprind ca un fel de blitzuri, da nu se aprind amandoua odata...la multi am vaz treaba asta si vreau si eu sa imi pun
|
Quote:
|
Catalin..daca vrei xenon in faza lunga imi zici ;) stii ca iti ofer ce e mai bun :)
|
aha..merci pt lamurire
|
Quote:
|
ma bucur ca iti place :)!
|
3 Attachment(s)
Aparatul cu care am inregistrat nu e cine stie ce....dar...se aude binisor totusi :)
2.0l..Magnaflow |
Quote:
|
salut BMnWA....HB4 sunt (6000k)
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:15. |
- Copyright 2026 4Tuning