![]() |
Re: skoda meeting
aseara am folosit si eu functiile "ascunse" ale climatronic-ului!;)
am constatat k e o eroare de 5-6km/h intre viteza indicata la bord si cea reala, indicata pe climatronic :???: voi (cei cu O2) ati folosit? |
Quote:
|
Poate fi real sau nu ceea ce vezi acolo.
99% instrumentele de bord nu pot fi reale dar pot avea doar o abatere acceptabila. Daca de la 13 pui roti pe 18 si diametrul total al rotii creste f mult bordul ajunge sa arate chiar mai putin. Valabil si invers. |
1 Attachment(s)
poai hai sa-ti explic si tie si celorlalti::lol:
ca sa intri in meniul ascuns al climatronicului trebuie sa apesi in acelasi timp pe butonul din dreapta celui de recirculare a aerului (cel incercuit din poza) si pe tasta ECON. apoi de la rotita stanga a climatronicului selectioneaza invartind de ea pozitia -019 (viteza reala) cara va aparea pe display-ul mic din stanga (cel de deasupra rotitei). atunci va aparea pe display-ul mic din dreapta al climatronicului viteza reala cu care circula masina!;) ca sa revi in climatronic apesi in acelasi timp tasta AUTO si tasta ECON. tin sa-ti spun ca celelalte pozitii selectate cu ajutorul rotitei stangi si submeniurile lor pe care le selectezi cu ajutorul rotitei din dreapta arata alte lucruri despre care nush sigur ce sunt (temp. interioara, temp. ale motorului..etc) nush decat la climatronicul vechi de pe Passat penultimul/ Golf IV/Leon/Toledo/Bora/Octavia I...etc :cry: poate va interesati si voi sa vedeti ce reprezinata celelalte pozitii. :lol: |
celelalte pozitii,le-am gasit eu prin alta parte dar sunt in franceza.cine se baga la tradus?
|
trimite-le!
soacra e profa de franceza... :lol: :lol: :lol: P.S. sa fie pt climatronic-ul asta de pe O2, noul Passat, Golf V, etc... pt cele vechi am gasit si eu.. ms! |
http://news-images.caradisiac.com/VG...0_00033261.jpgpower by RABLANE
|
Quote:
|
Quote:
stuey: ce se aude cu masina?se apropie sf lunii! |
Quote:
Masina vine marti in brasov...si au zis ca ma anunta knd sa ma duc sa o iau...oricum..pana vineri o am :D (si imi pun si mp3 player la ea :wink:..nu eu imi pun...imi pun ei :D) |
Quote:
|
Quote:
Inteleg ca face Subaru sin Skoda? http://www.legalracing.ro/forum/view...=asc&start=120 |
4 Attachment(s)
ce ziceti de asta?:!: :?:
cautand ceva, am gasit-o din intamplare..defapt "l-am gasit" ;) |
super misto ma baieti voi stiti ceva de urmatoarea generatie Octavia ca ar cam trebui sa intre in proiecte
|
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:29. |
- Copyright 2026 4Tuning