![]() |
Re: Suceava
astept sa te vad cu masina..tre sa ma plimbi asa putin:P
|
daca pui benzina .... no problem :)
|
Salutare
Sunt Florin de la Oradea Am si eu o intrebare. De unde se vpoate cumpara de la voi toata gama de audio? De la MP3 Playere , difuzoare pana la tapiterie. Mersi mult www.maniac.ro www.globiz.ro |
10 Attachment(s)
poze din suceava
|
5 Attachment(s)
poze 2 suceava
|
Quote:
|
Fii putin mai explicit si spune ce vrei.....audio....video.....sa vinzi....sa cumperi...noi...sh...
|
Eu sunt distribuitorul pe Romania al Gamei Maniac Sound System (M'N'C), dar in Suceava nu avem inca nici un reprezentant.
Deviza noastra este calitate peste medie la preturi sub medie. P.S. Cadilacul lui Zozo (masina anului 2006) este demo car M'N'C www.globiz.ro www.maniac.ro |
Aha... Si Ai Nevoie De Distribuitori Pe Suceava? SI TU VREI CA CINEVA CARE DEJA E BAGAT IN TREABA ASTA SA TE AJUTE SAU...
|
masinutza aia alba...din poza aia:D de sus...m-a marcat.:((
|
Te-ar interesa colaborarea cu o persoana fizica sau colaborare cu firma in domeniu?
|
Vladutzzz, u ce parere si impresie ai de masina aia alba:D:D::)
|
Quote:
O masina interesanta.......practic e lupul in blana de oaie.....la prima vedere pare mai mult limuzina dar face multe masini sport de pe la noi. Spre surprinderea multora chiar daca are cutie automata are si un sprint nebun nu e genu care sa o ia greu de pe loc si apoi sa se intinda la drum. Oricum parerea mea este ca face toti banii |
ma bucur ;)) eu am aceeasi parere. imi place mult masina aia! ma cam lipea de scaun in demaraj..
|
Quote:
UP to me da un PM cu mai multe detaliii |
| All times are GMT +2. The time now is 09:38. |
- Copyright 2026 4Tuning