Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea.html)
-   -   Club de curse legal.Ce ziceti? (https://forum.4tuning.ro/86-oradea/5206-club-curse-legal-ziceti.html)

BH-15-RIC 28-05-06 21:21

Re: Club de curse legal.Ce ziceti?

Astae masina care a cistigat la BUCURESTI si nici macar nu a fost inscrisa in concurs ........daca bine imi aduc aminte!

daflyer_oradea 28-05-06 21:27

GUSu nu prea are interior modificat, doar niste vopsea si tapiterie. Fibra din GAju inseamna modificare si toate componentele puse in alta parte, si interiorul lui ervin poate castiga, si...sa vedem cum arata portocala lui Sandu...care anul trecut a fost cea mai modificata la interior-doar a fost primul cu paint din Romania, si cu modificari complete fete de usi si tavan...si tot.
asa ca, daca baietii de la bucuresti, sau din alte parti nu au facut alte modificari la interioarele lor,...premiul garantat va veni la Oradea...parerea mea e ca candidatii rpincipali raman GAJu, Ervin si LGY cu interiorul nou din portocala...
asa ca...tot noi facem legea. la dbdrag nu mai vorbim, la SQ exista sanse reale cu PUE pus la punct, plus ceilalti care pot sa participe...
Nu mai avem mult de asteptat, ca deja saptamana viitoare putem spune cu bucurie ca Oradea si WSR-u au dus lejer cele mai multe cupe...poate avem si suprize la liniute...si daca nu ia RR tot, mai luam si noi cate ceva.
Speram sa fiti cat mai multi pe aeroport, sa ne sustineti, si cei care vor sa ajut le organizare si la liniute, sa tina aproape...sa verifice forumul ca poate o sa avem nevoie de ajutor.
pana duminica...cei care au masini, la treaba sa fie gata, iar restul, asteptati si veti vedea ce nu s-a mai vazut pana acum niciodata in RO...

Ciky 28-05-06 21:58

Quote:

Originally Posted by daflyer_oradea
GUSu nu prea are interior modificat, doar niste vopsea si tapiterie. Fibra din GAju inseamna modificare si toate componentele puse in alta parte, si interiorul lui ervin poate castiga, si...sa vedem cum arata portocala lui Sandu...care anul trecut a fost cea mai modificata la interior-doar a fost primul cu paint din Romania, si cu modificari complete fete de usi si tavan...si tot.
asa ca, daca baietii de la bucuresti, sau din alte parti nu au facut alte modificari la interioarele lor,...premiul garantat va veni la Oradea...parerea mea e ca candidatii rpincipali raman GAJu, Ervin si LGY cu interiorul nou din portocala...
asa ca...tot noi facem legea. la dbdrag nu mai vorbim, la SQ exista sanse reale cu PUE pus la punct, plus ceilalti care pot sa participe...
Nu mai avem mult de asteptat, ca deja saptamana viitoare putem spune cu bucurie ca Oradea si WSR-u au dus lejer cele mai multe cupe...poate avem si suprize la liniute...si daca nu ia RR tot, mai luam si noi cate ceva.
Speram sa fiti cat mai multi pe aeroport, sa ne sustineti, si cei care vor sa ajut le organizare si la liniute, sa tina aproape...sa verifice forumul ca poate o sa avem nevoie de ajutor.
pana duminica...cei care au masini, la treaba sa fie gata, iar restul, asteptati si veti vedea ce nu s-a mai vazut pana acum niciodata in RO...

sa dea Dumnezeu sa fie asha,dar la SQ mai este shi un polo(LGY),ce zicetzi?

BH-15-RIC 28-05-06 22:25

Acuma depinde la ce va alege sa mearga LGY la dbdrag sau SQ..............oricum cupa va lua si la unul si la celalalt!

Ciky 29-05-06 05:37

Quote:

Originally Posted by BH-15-RIC
Acuma depinde la ce va alege sa mearga LGY la dbdrag sau SQ..............oricum cupa va lua si la unul si la celalalt!

io zic ca merge la SQ!

SoundIdentity 29-05-06 20:04

Quote:

Originally Posted by Ciky
io zic ca merge la SQ!

SI IO!!!MERSI DE SUSTINERE!!!POLO SQ GOLF SPLLLLLLLL IOIOIOI SI GOLFU NEGRU LA LINIUTE!!!!!!!:):):)

daflyer_oradea 30-05-06 13:13

Sandule, jos palaria. vei fi singuru care are masini peste tot, la toate clasele posibile de concurs. Numa sa termini cu POLO-ul pana la show.;)

Ciky 30-05-06 21:51

Quote:

Originally Posted by daflyer_oradea
Sandule, jos palaria. vei fi singuru care are masini peste tot, la toate clasele posibile de concurs. Numa sa termini cu POLO-ul pana la show.;)

pot sa va spun cu certitudine ca va fi prezent la toate categoriile!!!!!

SoundIdentity 06-06-06 20:06

sincer imi este rusine!!!intr-un fel sau altu eu puteam sa ma prezint cu masinile dar cand am pus mana pe golf am uitat de toate cele....polo trebuia sa il inchid ca tot ploua golgu negru de il aduceam eram numa la liniute asa ca m-am jucat cu masinuta noua si din start a facut un nou record pentru ORADEA in db drag!!!;)

Ciky 07-06-06 14:01

Quote:

Originally Posted by SoundIdentity
sincer imi este rusine!!!intr-un fel sau altu eu puteam sa ma prezint cu masinile dar cand am pus mana pe golf am uitat de toate cele....polo trebuia sa il inchid ca tot ploua golgu negru de il aduceam eram numa la liniute asa ca m-am jucat cu masinuta noua si din start a facut un nou record pentru ORADEA in db drag!!!;)

asha-i kopasz,dar puteai veni shi la liniutze,ca fuge golfu' de dracu'-l ia!!!!!;)

SoundIdentity 11-06-06 21:23

Quote:

Originally Posted by Ciky
asha-i kopasz,dar puteai veni shi la liniutze,ca fuge golfu' de dracu'-l ia!!!!!;)

sa stii ca intr-un fel imi pare rau ca acolo erau multi al dracului;(

Ciky 12-06-06 20:32

Quote:

Originally Posted by SoundIdentity
sa stii ca intr-un fel imi pare rau ca acolo erau multi al dracului;(

data viitoare o sa fii,nu?

valib 13-06-06 10:57

da ce are clubu legal de curse...cu masinile altora din tara?
in afara de faptul ca aici s-a dorit discutarea despre clubul West Side Racers, care deja a fost infiintat.
topicul trebuia inchis de mult.

Ciky 13-06-06 22:23

Quote:

Originally Posted by valib
da ce are clubu legal de curse...cu masinile altora din tara?
in afara de faptul ca aici s-a dorit discutarea despre clubul West Side Racers, care deja a fost infiintat.
topicul trebuia inchis de mult.

bai baetzashu' ia mai lasa-ne cu comentariile de genu' asta!
daca vor moderatorii il inchid,daca nu ,nu.;)

valib 15-06-06 15:08

in primul rand nu ma lua cu 'bai'
:)
dupa aia...eu unul m-am saturat ca pe fiecare topic sa fie ghiveci international, si nimanui sa nu ii pese de ce se intampla pe forum.
si sunt sigur ca multi au aceeasi parere
:)

All times are GMT +2. The time now is 16:15.

- Copyright 2026 4Tuning