![]() |
:lol:
sper ca nu m-ai injurat :lol: :lol: laser frate...ca toate trec:) mai vb noi...poate iesim la un suc...ceva:) |
Bun venit Domi pe 4tuning !
Te asteptam la cat mai multe posturi si vizite :wink: :bunch: Era si timpul sa intri pe forum :lol: |
Salut Sant Domy proprietarul BMW-ului 04 ARO.Sant pe forum deja din 2004.Cauza ca nu am fost pana acum activ este ca tastatura era stricata si nu am avut bani sa-si cumpar nou din cauza consumului mare a masini.De un timp masina nu mai are pofta de mancare pentru ca a murit. :cry: Asa ca am strins banii si am luat o tastatura noua.Am auzit ca este un club de tuning in oras.Chiar am vrut sa iau legatura cu sefii de acolo sa fiu si eu membru,ca si cartul meu a fost modificat.Aveam volan sport de la piata,stopuri fumuriu si CD player.Ce ziceti?Tare nu? :lol: :lol: :lol: :lol:
|
4 unknowers.... this was our president ! :lol:
|
Servus Domi, apropo Daflyer cum te bagi in Uresgroups West Side Racers
|
pai sus in capul forumului gasesti sub titlu exista sectiunea \"Usergrups\",acolo selectezi WestSideRacers si dai prima data view si dupa aia \"AddPending\" sau ceva de genu ....
|
bun venit pe 4tuning... :wink:
:D |
:)
Ho-HO-Ho! Me again pe aici, dupa secole. :D Ce, credeati ca scapati asa usor de mine? ;)
|
chiar ma uitam disparuse-si cu totul ? Sau te-ai reformat
|
Re: :)
Quote:
|
azi...ora 16:40 aproximativ...
eu veneam dinspre podu` decebal...spre iesire din oradea. vad in oglinda laterala....o masina cu paintjob...mi se parea cunoscuta, dar nu eram sigur daca am mai vazut-o pe undeva, asa ca intorc capul(eram atent si la sinele de tramvai, caci eram pe banda 2) si vad RIC-ul:) e beton masina omule!arata mai bine ca in poze(cred eu) sa o folosesti sanatos:) vroiam sa te opresc...dar am zis ca o las pe altadata:) P.s: peugeot 206, faza lunga, muzica bubuind, culoare gris iceland (chiar inainte de intersectia aia ca sa merg la zoo sau spre iesire din oras) :) :lol: :lol: |
:P
Da AleXXL, am fost in vacanta... :)) :)) Acu cand ii vancanta pt altii eu revin :P
|
1 Attachment(s)
Salut. Sunt Cristi, nufarul, Oradea.
Asta e caruta mea. Vreau pareri si opinii. |
eu zic ca cel mai bine ar fi sa vii si tu la meetinguri.....
in fiecare vineri de la 20:00 in parcarea din fata de la Heat :wink: |
pe bune ca e ok caruta ta!!!
te asteptam vineri seara la intalniri, sa te inscriem in club, mai ales ca in 2 saptamani s-ar putea sa fim primul club sportiv de automobilism legal din Ardeal...Doamne ajuta! deci, ne vdm in fata la HEAT. :wink: |
| All times are GMT +2. The time now is 21:13. |
- Copyright 2026 4Tuning