![]() |
Re: Octi II FSI
frumos! a venit si bara..adica..ti-a trecut tie lenea..si ai pus-o;))
ehe..pleaca in tari straine:)) |
Quote:
in danemarca sunt si prin tarile nordice :lol: Quote:
|
SALUT
Am 14 si sunt pasionat de tuning si masini Am urmarit toata discutia despre Skoda care e bestiala,imi para rau ca nam vazuto live! Poate mai vorbim si noi cu toate cas cam mic dar vreau sa invat. PS:mergea un sasiu RS |
sasiu RS ca sa faca ce ?:)
|
pai din cate stiu eu masina cu sasiu rs e mai joasa am o ruda care are rs
|
aa scuze dar asta cu sasiu era de la alt topic scuze sunt npu pe aici si pana ce ma obisnuiesc mai dureaza si am uitat:
SA AI DRUMURI CAT MAI BUNE ALEX! |
1 Attachment(s)
hai ca pe anul asta nu am spus nimic despre masina...
deocamdata face km si asteapta sa vina martie ca sa treaca zapada si sa vina rotile de vara si noi modificari! :lol: |
unde e,unde e,ca nu o vad de zapada:lol::lol::lol:
bafta cu planurile pe anu asta;) ai revenit pe ale noastre meleaguri?:D |
Quote:
|
a iesit super masina:Ddaca vrei da add la blackboy_soad sa te intreb si eu cate ceva legat de masina.bafta in continuare
|
10 Attachment(s)
...a trecut ceva timp de cand n-am mai postat aici si a mai primit cate una alta...
asa arata masina inainte de venirea iernii si de montarea rotilor de iarna pt anul 2011 am din nou planuri pt ea, dar toate la momentul respectiv ;) |
in curand vor aparea cateva schimbari, in special pe la interior! ;)
|
Salut si felicitari pentru masina care o ai, citesc topicul tau de vreo 2 ore :)) pagina cu pagina si chiar imi place masina, e clean ceea ce imi place cel mai mult.
Sa o stapanesti sanatos in continuare si fara evenimente neplacuta. O intrebare la tine, cat te-a ajuns sa pui navigatia aia, adica mai bine zic cat te-a costat navigatia. App daca treci prin Danemarca (Aarhus) da-mi un PM ceva, poate ne vedem. Salutari si spor la modificat in continuare ! |
Frumoasa skoda nu o vinzi?
|
Quote:
ma bucur ca iti place, am incercat sa o tin clean. referitor la Bolero RCD510 ti-am lasat PM. Eu locuiesc la Copenhaga si Århus este mai departe de mine, insa la toamna cred ca am sa ajung si acolo si poate ne vedem. Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:03. |
- Copyright 2026 4Tuning