![]() |
Re: Honda Del Sol `93
Bai fratzie...mama mama, parca m-a lovit pe mine, nu stiu ce sa zic...si nu l-ai ars p-ala care ti-a taiat calea ? Aoleu si farul e zgarait ? mai ai ce sa-i faci...adica un polish sau nu stiu...?
|
:(:(:(:(:(
|
ba, voi sunteti in familie? cum o pateste unul o pateste si celalalt?? ce drq, de ce nu sunteti cuminti?
|
Quote:
|
e de rezerva, da? :-P
|
10 Attachment(s)
nishte poze......care mie sincer imi plac foarte mult
Attachment 537501 Attachment 537505 Attachment 537506 Attachment 537510 Attachment 537507 Attachment 537508 Attachment 537509 Attachment 537510 Attachment 537502 Attachment 537503 Attachment 537504 |
6845 si 6859 imi plac cel mai mult :D frumoase pozici ;)
|
7 Attachment(s)
|
Urmeaza upgrade la evacuare......cu ajutorul lu Felix.....;)
|
Nu spun asta des..... dar cred ca este necesar. Este unul din cele mai misto delsoluri pe care le-am vazut vreodata...... Felicitarile mele
|
Mersi mult....e placut cand auzi chestia asta de la cineva....mai ales ca ai avut shi tu un exemplar....:D
|
da foarte tari pozele marfa masina...:D
|
Da dom`le ce sa zic ...asha sedinta foto .... ia sa fac si yo una ... numai ca imi trebuie si cateva curve :D
Deci masina e foc ....sper sa nu se supere ceilalti baieti dar mie mi se pare cel mai frumos del sol din tara! din astea care le stiu cel putin |
marfa pozele marfa si alea cu tine ... si oricum dupa ce vezi masina si te "da" adi cu ea ramai vesel :))
|
Arata super bine dar este ceva ce ma irita foarte tare....nr de inmatriculare de pe spate :D e prea...ne la locul lui.
Inafara de asta, jos palaria |
| All times are GMT +2. The time now is 13:31. |
- Copyright 2026 4Tuning