![]() |
1 Attachment(s)
Ai dreptate, tuning tine in primul rand de modificari mecanice. Oricum, cu niste spoilere mai coborate, e necesar sa ai si praguri, altfel aspectul masinii nu \"se leaga\". Sper sa fac rost cat mai curand de bani si sa va arat ce spoilere vreau sa imi pun, in principiu ar fi o copie dupa ce e in fisierul atasat, ma costa 250 USD tot kitul de caroserie (repet, copie, ca original de la Rieger e mai mult decat masina).
|
1 Attachment(s)
Cam asa arata
|
misto model... mie imi place ... sper sa ai parte de $ ca sa poti sa faci masina asa cum iti doresti
|
Pai..cu toate ca sunt de ceva timp pe forum..am uitat sa va spun si ceva despre mine.. Sa incepem :
Nume : Luci Porecle : Da0s , FiReBuRn! Locatie : Bucuresti , in acelasi bloc cu B-12-ZMD (dar alta scara) si la 50 m de swordfish ! Nascut : din mama iubitoare si tata asijderea,ultima data pe 05/04/1986 ! Ocupatie : Elev in clasa a11a La Liceul De Chimie Costin Nenitescu din Bucuresti , si in timpul liber Grafer ! Imi place : Sa ascult muzica ..in general RAP , sa ma imbrac larg, sa joc basket si sa imi petrec timpul cu prietena! Nu imi plac : Gaborii , berea calda si oamenii care nu folosesc deodorantul ! Stare civila : Necasatorit cu Jennifer Lopez! Calitati : Nedescoperite inca.. Defecte : ...Nu m-as mai opri..! Bautura preferata : - alcool - Carlsberg, Cinzano, Garone - suc - Sprite , Cola Preferinte Muzicale : Tot ce tzine de Underground Rap ! Relatii la .. : 0721 261 567 (in timpul saptamanii) 0724 317 465 ( de obicei in weekend) Masina : Nu am inca...Dar la inceput o sa-mi iau o Dacie sa o rup in 2 pana dispare lamaia de pe parbriz! :twisted: SI CAM ATAT DESPRE MINE ! |
luci bine ai vent printre noi :D
|
Mersi augustin !! Sunt printre voi de ceva timp..dar am uitat sa va spun despre mine.. :P
|
da augustin firebird este de ceva timp pe forum :lol: :lol: :lol: daos nici mie numi plac gabori :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
|
Mersi ca imi spui fireBIRD ..ma bucur ca ti-a placut descrierea mea..:P
|
stiu .. eu te-am salutat ca fiind luci pt ca pe fireburn l-am tot vazut pe aici ;) oricum eu zic ca gaborii isi fac si ei meseria .. merita sa traiasca ... zic eu
|
Da Augustin..!Mersi..Tu esti din Bucuresti ?
|
:wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
|
da .. chiar din bucuresti :)
|
Poate ne vedem prin Herastrau..sau poate ne-am mai vazut dar nu stim noi..
|
da .. sper sa ne vedem din pacate eu in timpul sapt am un program mai nasol dar in weekend de obicei sunt liber asa ca ....
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:53. |
- Copyright 2026 4Tuning