Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   BR 40 YUL (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/49656-br-40-yul.html)

Sirius 03-04-08 23:55

Re: Br 40 Yul

Quote:

Originally Posted by RoadKnight (Post 1462416)
bat pariu ca ai da-o pe un olcit=))))....glumeam
ntz ntz ce naiba ma, nu stii sa mai faci poze?:-w

lasa k dak nu era asta, stii k acuma eram pe topicu la oltcit!:D
si lasa k nu e sedinta foto pt reviste aici!

mad_mario 06-04-08 21:13

vi la raliu sa ne dam la aceeasi grupa?...bag si eu tiklosu:D

Sirius 06-04-08 23:51

Quote:

Originally Posted by mad_mario (Post 1469581)
vi la raliu sa ne dam la aceeasi grupa?...bag si eu tiklosu:D

nu are nici un rost sa ma bag cu 1.3-ul.
o mai aman un pic pana cand pun 1.4!
vin ca spectator!:D

RobertRFG 07-04-08 00:12

hai ma iulica ca fuge bine 1.3-ul si inca ce bine...
poate sambata viitoare mai dam una

Sirius 07-04-08 00:25

Quote:

Originally Posted by RobertRFG (Post 1470082)
hai ma iulica ca fuge bine 1.3-ul si inca ce bine...
poate sambata viitoare mai dam una

dak o tin asa pana la liniutze crapa si se duce dr***!
dar... duminica pe 20 verificam competitorii la grupa "mica" si mai vedem...:D:D

B-61-KYS 07-04-08 00:57

mai tinerilor, ati intrat in fibrilatii ? ce aveti ? Lasati lbalta "liniutele" si daca va mai intalniti puneti la cale ceva constructiv,etc etc terminati cu prostia! M-am saturat cati de-alde dinastia viteji vad la stirile de la ora 5!

RobertRFG 07-04-08 01:02

lasa-ne mai batrane pe noi cu liniutzele noastre...tu ce crezi acum ca de fiecare data cand ne intalnim hai sa dam o liniutza nu-i chiar asa...

B-61-KYS 07-04-08 10:25

La cum vorbiti intre voi cam asa se intelege si nu m-as mira sa va gasesc pe youtube filmandu-va ce grozavii faceti !

RobertRFG 07-04-08 10:28

treaba noastra ce facem....putem sa rupem masinile in 14 pentru ca tot noi le facem...hai ca suntem off pe topicul baiatului....

B-61-KYS 07-04-08 12:05

Observ c-ai citit printre randuri. NU e vorba de masini . Fierul se indreapta........si ia-o ca pe un sfat nu ca pe o critica !

Sirius 07-04-08 14:32

Quote:

Originally Posted by B-61-KYS (Post 1470716)
Observ c-ai citit printre randuri. NU e vorba de masini . Fierul se indreapta........si ia-o ca pe un sfat nu ca pe o critica !

hai gata cu sfaturile/criticile de baiat cu logan.
multumim pt sfaturi!...da?!

uite si un sfat pt tine KYS: "nu judeca o carte dupa coperta" k nu suntem atat de prosti precum crezi tu!
numa` bine!!:D

B-61-KYS 07-04-08 14:40

Se pare ca frustrarile bantuiesc acest site . Care parte din un sfat " de amic" nu ai inteles-o ? Am logan si? trebuie sa am doar dacie din '70 ca sfatul meu sa-l luati ca atare si nu in nume de rau? NU am zis ca sunteti prosti, doar ca dupa vorbele voastra pareti teribilisti. Aveti 19 ..respectiv 20 ani , mare experienta la volan nu prea vad sa aveti pentru ca n-ati avut timp s-o capatati! Macar aprobati ce zic si fa ca tine daca vrei ca nu va invat de rau. Sau va credeti atotstiutori. In polemici nu intru cu voi pentru ca am de ce si nu cred, pana la urma, ca se merita!

bandeanradu 07-04-08 18:51

nu merita sa iti bati capu` B-61-KYS si pe mine la fel m-au abordat acum asta e .. doar noi avem logan suntem sub ei ... nu are toata lumea dacie din 70 tunata si etc
nu zic Sirius tot respectu pt tine imi place masina ta dar ...
in fine .. bafta cu masinuta , sa ai parte de ea

Snapy_xxl 07-04-08 19:03

Quote:

Originally Posted by bandeanradu (Post 1471627)
nu merita sa iti bati capu` B-61-KYS si pe mine la fel m-au abordat acum asta e .. doar noi avem logan suntem sub ei ... nu are toata lumea dacie din 70 tunata si etc

Omule, daca nu iti convine ceva vezi ca e un topic pt reclamatii. Acum nu ma bag pt Sirius doar pt ca suntem din acelasi oras dar frate, nu puteai sa te abtii de la afirmatiile astea? Ai ceva sfaturi, aprecieri sau critici, spune-le. Nu ai, treaba ta. Si inceteaza sa mai faci pe victima.

Imi cer scuze pt aceasta interventie si rog un moderator sa stearga toata disputa asta copilareasca. Toate cele bune!

RobertRFG 07-04-08 19:10

Quote:

Originally Posted by bandeanradu (Post 1471627)

te-ai bagat tu ca musca in lapte...vedetzi de treaba ta...de ce trebuie sa se posteze aiurea pe niste topicuri frumoase...uite cum zici tu de dacie din 70 tunata imi este ca asta a lui iulica care e din 83 sa nu se duca racheta pe langa loganu tau...
b-61-kys teribislisti nu suntem frate si tu nu ai de unde sa stii cati km avem noi cu masinile noastre sau cu alte masini...stai tu linistit ca intalnirile noastre nu consta numai in liniutze...

All times are GMT +2. The time now is 05:42.

- Copyright 2026 4Tuning