![]() |
Re: Dacia 16 "Volti" turbo B-34-SGM
Sta intr-un sopron :)
|
eu stiam din auzite k e prin buzau p o sportiva albastra cu speedline :-?
imi cer scuze dak gresesc :-S |
ai auzit gresit.
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Nu era nici un gard acolo, era o groapa in apropierea unei borduri. Doar s-a deslipt cauciucul de pe janta. Ce crezi tu ca e gard e de fapt o banda de plastic.
|
Quote:
|
Domnule Robert,prin prezenta ,tin a va felicita pe D-voastra si mai ales masina D-voastra.""Tinem sa te felicitam pentru efortul depus si mai ales pentru ingeniozitatea de care a-ati dat dovada.Pe vremea noastra doar Loti se mai gandea la "tampenii tampite" din astea.Ambitia asta pe care tu o ai nu este exploatata nici 10% din cat potential ai.Lumea poate sa zica ca aceasta masina este una performanta care "manca jar" firar al dracului de fier de Pitesti.Dumnezeu sa iti dea sanatate si puterea continuarii sa faci ceea ce altii nu au mai apucat sa faca.CONTINUA.Mult noroc stimabile Robert.""
Textul de mai sus a fost un citat de la un vechi "batran" din echipa lui Ludovic Balint fost pilot copilot si mecanic. Cu mult respect batranii colegi al domnului Loti Balint. Din partea mea numai succes in ceea ce vei face in continuare.Batranu mi-a zis sa ai"pistoane de aluminiu cum numa in sectia de la tractoru leacea si plutitor gaurit"Banuiesc k inseamna ceva in termeni "batranesti" pe care numai adevaratii cunoscatori pot descifra. Cu stima Michael_1st |
2 Attachment(s)
tot respectul pt realizarile obtinute
si eu tot ceva de genul am vrut sa fac la o dacie , dar vroiam sa fac transplantul in franta, dar din lipsa de bani si de timp ....miam luat un gsi si am pus un sfi pe el! oricum uite o poza cu masina ta si a mea la buzau! bafta!! |
14 Attachment(s)
Multumesc pt urari si aprecieri. Am atasat niste poze de la Buzau de la tentativa de cursa de acceleratie.
|
victime ? :rolleyes2
|
De ce tentativa de curse de acceleratie????Ce a fost acolo sau ce s-a intamplat???????
|
Nu s-a dat drumul la cursa din motive de siguranta.
|
Robert am o intrebare ....................din curiozitate; te-ai dat cu kadett SFi 16v 150 cai? am vazut ceva filmuletze cu tine dar nu am vazut vre-o cursa cu kadett SFi.
|
4 Attachment(s)
De cand am pus la punct motorul asta nou nu m-am dat cu nimeni pt ca nu a mai fost nici o cursa legala de acceleratie prin zona.
|
cum ai calibrat vitezometrul dupa noul cadran ? :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:27. |
- Copyright 2026 4Tuning