Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Faruri, Stopuri, Lumini, Leduri (https://forum.4tuning.ro/460-faruri-stopuri-lumini-leduri.html)
-   -   Reparatii faruri, stopuri, proiectoare,geamuri de far clare,faruri-stopuri fumurii (https://forum.4tuning.ro/460-faruri-stopuri-lumini-leduri/47588-reparatii-faruri-stopuri-proiectoare-geamuri-far-clare-faruri-stopuri-fumurii.html)

Bogyciu 16-01-10 20:04

Re: Reparatii faruri, stopuri, proiectoare,geamuri de far clare,faruri-stopuri fumuri

1 Attachment(s)
Salut, zi-mi te rog pe PM cum ai innegrit semnalizarile la Ascona, sa le fac si eu pe ale mele. Poza cu sticlele facute de tine, montate pe masina.

spartaans 21-01-10 17:07

Re: Reparatii faruri, stopuri, proiectoare,geamuri de far clare,faruri-stopuri fumuri

Am o intrebare: pt niste stopuri de Astra G Coupe se paote face ceva, astept un raspuns pozitiv...

Respect

tea_radu 23-01-10 08:36

Quote:

Originally Posted by spartaans (Post 3000183)
Am o intrebare: pt niste stopuri de Astra G Coupe se paote face ceva, astept un raspuns pozitiv...

Respect

Salut, depinde ce vrei sa le faci...

spartaans 23-01-10 21:59

putem vb pe mess sa nu iti incarc thred-ul??? iti trimit id meu...

GEO_N 05-02-10 21:37

4 Attachment(s)
Buna ziua,

Ma intereseaza si pe mine sticla din stanga daca se poate face si cat costa

Multumesc

tea_radu 08-02-10 16:58

Quote:

Originally Posted by GEO_N (Post 3055155)
Buna ziua,

Ma intereseaza si pe mine sticla din stanga daca se poate face si cat costa

Multumesc

Buna ziua,

Se face, 100 ron costa

tracky 08-02-10 21:23

Am un far spart de Golf 3 , Golf 4 look..crezi ca poti sa-l faci ca nou ? Am avut un mic accident..

tea_radu 09-02-10 15:45

Quote:

Originally Posted by tracky (Post 3066117)
Am un far spart de Golf 3 , Golf 4 look..crezi ca poti sa-l faci ca nou ? Am avut un mic accident..

salut, da se poate face, te costa 100 ron

tea_radu 09-02-10 19:14

1 Attachment(s)
parbriz snowmobil

tea_radu 13-02-10 16:29

13 Attachment(s)
Panou baschet, far + stop Mercedes Vito, proiector Opel Vectra, semnal Nissan Primera:arrow:

tracky 19-02-10 14:01

la farul de golf 3 din ce il faci ? din sticla sau plexiglas ?

tea_radu 21-02-10 14:43

Quote:

Originally Posted by tracky (Post 3102697)
la farul de golf 3 din ce il faci ? din sticla sau plexiglas ?

plexiglass

tea_radu 03-03-10 22:11

17 Attachment(s)
bord moto + proiector e46 m-tech + vopsit oala far + semnal e90:arrow:

anduaox 05-03-10 15:07

tin sa mentionez ca farurile de e90 sunt concept tea si anduaox. primul set.unicat. restul nu mai conteaza.
multumesc tea. manopera de nota 10+

tea_radu 24-03-10 12:51

8 Attachment(s)
Caseta luminoasa 3m/1m:arrow:

All times are GMT +2. The time now is 22:53.

- Copyright 2026 4Tuning