![]() |
Re: Al meu E30 3 2.5 12v Coupe ( wip )
8 Attachment(s)
Masina a primit 2 praguri noi , o aripa noua (stanga) si un portbagaj nou , sper ca n-am uitat nimic
incepe sa prinda forma masina a plecat astazi pe platforma la pregatit ptr vopsit cateva poze urmeaza vopsita , reechipata, si actele o sa-i facem plafonul negru ( interior ) cumparam serpisori evacuare cap-coada arcuri pe spate shadow line ... mai vedem .. :) jante spoilere muzici si astea mai incolo, sa vedem intr-un final cat ne duce investitia .. |
-Acum stie toate lumea.........ca stau la baza ei......of Santose faci mai multe poze pe secunda decat....... cate vorbe spune HAI-ul....intr o secunda.....
-Vorbim la sfarsit......produs vs pret. |
Quote:
eu stiu cel mai bine cate vorbe scote HAIul pe secunda:D |
Quote:
|
Santos Says: jante spoilere muzici si astea mai incolo
asha ma bravo! ti-am spus eu sa lasi muzichiile la o parte si fa masina tare!!! " A performance exhaust sounds better than most enjoyable SPL system" - trust me ! :) |
Quote:
|
Quote:
|
cred....ca o sa iasa un proiect frumos...bft si fa ceva frumos
|
iti inteleg perfect nelinistea si nerabdarea! eu lucrez la ursu meu de aproape 2 ani si inca nu e gata. dar nu mai am mult..... iti trebuie multa rabdare si incredere.... incearca sa le combini si nu vei avea de pierdut.... respect si multa bafta!
|
cozo has chosen not to receive private messages or may not be allowed to receive private messages. Therefore you may not send your message to him/her.
m-ai facut curios rau :) si vad ca nu pot sa-ti trimit pm ce urs ? detalii ? :P sa mai treaca timpul :P |
2 Attachment(s)
:cry: :cry: :cry: :cry: dupa miercuri incolo o sa ma duc sa aleg din 2000 de nuante ..
si totusi .. habar n-am cel mai probabil o s-o fac albastru asta.. :/ |
Felicitari pentru ca ai reusit sa iti indeplinesti visul. M-a impresionat faza cu 12 ani si plecatul de la semafor.....asa am ramas eu cu gandu` la un g2 gti dar din pacate visul meu nu s-a realizat dar am ajuns sa detin o alta marca de masina pe care la inceput nu o preferam. Dupa o perioada de 3 luni de munca, bani bagati in ea, nervi multi (nu a fost zi in care sa nu vreau sa o vand sau sa ii dau foc) am scos masina pe strazi si cele 3 luni de stres si nervi au trecut cand am vazut si vad reactia celor din jur. E lucru mare sa faci dintr-o masina veche o masina care atrage privirile si asta prin simplitate si bun gust. Eu nu prea am tinut cont de sfaturi.....am facut-o cum am vrut eu. Asa ar trebui sa faci si tu....sa ti-o faci cum iti place tie.
Ps: Faza cu noptile nedormite am patit-o si eu.......sa vezi ce belea o sa fie spre sfarsit.....parca ai vrea sa muncesti si noaptea la ea sa fie gata mai repede. Bafta in continuare |
rabdare !!!!! am mai iesit cu el pe strada dar foarte putin si doar k sa-mi potolesc nerabdarea!!!!! acum am umblat un pic pe la motor( garnituri. simeringuri, e.t.c) si mai tre sa-mi iau flanse la poti shi e GATA!!!!
ps: mm-02-jac , poate l-ai vazut.....si inca o data : daca vrei sa iasa ceva frumos iti trebuie multa rabdare!!!!! |
Cu totii avem vise si cu totii ne dorim ceva anume si sa iasa bine... dar asa cum a mai spus si bobby mai sus cred ca simplitatea si bunul gust face mult pt acel aspect... Be original... fa`o asa cum iti doresti tu sa iasa... Lasa`ti ideile sa "curga" ... Bafta in continuare... si astept vestea cea mare...
|
Quote:
mult succes cu ursuletul :-) |
| All times are GMT +2. The time now is 20:57. |
- Copyright 2026 4Tuning