Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia masina mea (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/47486-dacia-masina-mea.html)

Sonny 19-02-08 10:20

Re: Dacia masina mea

Imi cer scuze ca intervin si eu ca musca dupa ploaie, dar ce reprezinta acel difuzor de aer?
Acele 2 prize de aer de pe plafon sunt false, nu? Ai ceva din ce abtibilde ai tu pe masina?

Daca ai scapa de toate aceste "chestii" de tuning, i-ai da o linie, ai lasa-o mai jos, ar arata de 10x mai bine!

ozn_yakuza 19-02-08 10:37

acel difuzor e o modificare adusa masinii si face ca bara spate sa nu mai fie ca cea de serie.

lord_sith 19-02-08 11:07

Ma modul in care iti "modifici" masina e treaba ta..dar inainte sa pui ceva pe masina cum se fac si studiile inainte sa iti daci o firma cauti ca numele respectiv sa nu fie folosit de altcineva...
Personal ma abtin de la comentarii aduse la adresa masinii tale...nu e treaba mea..dar in calitate de membru Dacia Rally Team..de asemenea te sfatuiesc prieteneste sa iti pui altceva incat sa fie toata lumea nederanjata si tu iti poti continua activitatea cum vrei tu...:)

ozn_yakuza 19-02-08 13:17

dar abtipildul l-am dat jos acum 3 ore adica azi si cand ma duc la targoviste imi fac altul dar cu ceva care sa nu mai deranj pe nimeni.

apropo dar cum pot sa ma inscriu in clubul vostru?

Ja_Rule 19-02-08 17:28

Dacia Rally Team este o grupare, adunatura sau cum vrei tu sa`i zici de prieteni .. nu cred ca ai putea fi prezent la intalnirile noastre din cauza distantei ...

Mai simplu ii poti da lu` NightDevil 1000 de euro sau 1250 de dolari si pun pariu ca ai fi membru peste noapte .. glumesc ... sper sa nu te superi

CristiRS 19-02-08 17:41

eu sunt da mai acana la la DC :lol:

ozn_yakuza 20-02-08 09:03

bine multumesc pt raspuns.

lord_hades 20-02-08 09:21

1 Attachment(s)
Nos :lol:oh yeah :lol::lol::lol:

ozn_yakuza 21-02-08 08:36

16 Attachment(s)
poze cu masina mea si cu DSW

aditzu_adx 21-02-08 18:44

dak era si ea mai curata iesea mai bn...am facut man ala ...mia iesit belea si am facut si aeroterma....bafta.....aaaa....si mi-am mutat nr un pic mai jos.....dak vrei sa le vezi intra a mn....bafta

B-27-CCU 22-02-08 10:43

Sal (ozn_yakuza) te rog daca vrei sa-mi spui si mie cum ai facut capacul la motor si restul pe acolo... gen crom, arata f bine

aditzu_adx 22-02-08 12:26

foarte simplu ccu....lea dat jos si lea dat q sprei cromat....asa cred yo...bafta ozn.....;)

Ja_Rule 22-02-08 14:25

mai ai stikeru` pe masina?.. hai ca sa stiu ce am de facut ..

ozn_yakuza 23-02-08 17:20

l-am dat jos si o sa imi fac altul cu ceva special.
si cum adica ,, sa stiu ce am de facut?''

nu da cu nimic vopsea la tub gen crom sau nichel pt ca se sterge si dai jos simplu il desfaci din cele 3 suruburi rotunde si dai cablu de acceleratia mai incolo ca sa poti scoate capacul de la tacheti,il culeti bine de ulei si il vopsesti cu vopsea normala.

ozn_yakuza 24-02-08 13:26

daca te referi la poze ca am abtipildul pus pozele sunt mai vechii un pic sunt cu 2 zile pana sa dau jos ala.

All times are GMT +2. The time now is 12:58.

- Copyright 2026 4Tuning