![]() |
Re: Targu Neamt
Quote:
Quote:
|
Quote:
Singurul lucru care va evidentiaza pe unuii din Roman e ca aveti gura prea mare si va credeti cine stie ce vedete?!... |
Quote:
|
Quote:
|
Va calmati?
|
Morph vezi ca eu ti-am luat apararea,asa ca te rog sa taci de data asta. Poate imi dai tu un DEX in care este cuvantul "CIROII" ca in al meu nu este.
|
Quote:
Ce faci tu cu el, treaba ta, dar daca am scris "Terminati?" nu cred ca tre sa'mi rasp "Morph vezi ca eu ti-am luat apararea,asa ca te rog sa taci de data asta."...k nu cu tine vorbeam ;) |
mai bine sa intalniti pe teren neutru si vorbiti fata in fata...daca se prezinta personajele in cauza:))
|
uitati ce am gasit...asta nu mai are nevoie de masina:))
http://youclip.ro/video/Sunete_de_motoare_cu_gura |
salutare la toata lumea....dekt sa va cetati mereu k masina lu dark e nu stiu cum,k a celuilat e mai tare haideti sa organizam si noi ceva frumos la tg neamt k se usuca asfaltul...multe masini,mult fum si mai putina cearta.fiecare cu ce are si gata.poate omul chiar are probleme si cred k ar fi mai frumos sa ne ajutam intre noi si nu sa ne certam k la final chiar nu avem nimic de castigat...doar ura si nimic frumos.:D:D:D:D:D
|
chiar asa seby...ai dreptate
|
Quote:
|
da macar noi....sa avem o continuitate cumva la intalniri...sa formam o comunitate si pana la urma poate o sa iasa ceva frumos...
|
o sa iasa ceva frumos pentru ca majoritatea ne dorim si daca ne tinem tare o sa si reusim...o sa vedeti
|
bun venit printre noi Seby! Ia fa tu ordine p-aici si prin parcare :) aduna baietii si faceti ceva frumos si mai lasati intepaturile pe forum ca nu se merita!
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:07. |
- Copyright 2026 4Tuning