Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   Ce mashini avetzi? (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/46-mashini-avetzi.html)

B12ZMD 22-01-04 12:20

tot ce-mi doresc ar fi sa duc dacia asta pe la 90 de cai
posibil este dar deocamdata bani nu este
GABI am vazut posturile cu apa la delco si cu incendiile la oltcit. Instalatia electrica la oltcit e de 100 de ori mai bine facuta, gandita si fiabila decat la dacie care nu are instalatie electrica ci 1000 de mate de toate culorile nu stii ce/care fir de unde vine unde se duce si pt ce e. Eu mi-am dezmembrat singur oltcitu' si pe masura ce demontam ramaneam surprins de cat de bine era facut la vremea aia si ce solutii de prindere/montare a diferitelor componente se adoptau. Cam atat ca dau in off topic. Poate (GABI) ar fi bine o sectiune speciala pt oltcit. eu as fi primul amator. :wink:

mpa 22-01-04 16:25

Bai vad ca ati inceput discutia fara mine dar nui nimic ca ma prind pe parcurs!!! Ce idee fixa am eu dupa cum se vede in poza el a vrut sa faca un racer dar eu pastrand trendul anilor 70 vreau sa fac un Romanian Muscle Car!!! E nici chiar asa dar sa vedem ce iese!!! Sincer mi sa pus pata si FXn daca ai cumva ideei si nu te deranjaza sa mi le impartasesti le astept!! Vreau sa scot tot ce se poate din ea la toate capitolele si ii multumes lui TNOS pt sprijin si sper sa avem o colaborare cat mai lunga!!!!

mpa 22-01-04 16:28

Am uitat de poze!!

3 Attachment(s)
CAM ASA AS VREA SA IASA EXTERIORU

TNos 22-01-04 16:44

ma dar e ceva de lucru la exteriorul ala!

mpa 22-01-04 16:59

Stiu da nu ne sperie lucru nuh
Noi vorbim de chestii superioare cum ar fi ARTA
LOL
Stiu si ma chinui sa realizez un proiect ceva mai usor

Gabi 22-01-04 19:03

ZMD: discutia pe tema Oltcit e deschisa de mult, in sectiunea Masina mea si stii de asta :)

TNos 22-01-04 23:33

singurul lucru de care ma sperii in viata este acela de a-i dezamagi pe cei ce cred in mine si ma sprijina,pe prieteni si pe cei apropiati!nimic altceva nu ma sperie si in nici un caz munca,toata viata mea am muncit din greu pt a avea ceea ce mi-am dorit,dar din pacate cateodata mai depinde si de altii nu numai de tine!

mpa 23-01-04 09:35

Ai dreptate!!! Azi mia bubuit cutia la 70 la ora pe la CASA ARMATEI si sa dus dracu discu de ambreiaj si am urcato pe trotuar si am lasat-o acolo!!!!!

TNos 23-01-04 10:25

ce intelegi tu prin bubuit cutia de viteze?si cum s-a dus discul de ambreiaj?
daca ai lasat-o la casa armatei or sa ti-o ia de acolo ca n-ai voie sa parchezi pe nicaieri!

mpa 23-01-04 10:51

Stiu ca nu ai voie sa parchezi dar pur si simplu intra in orice viteza vroiai dar nu mai cupla deci il turai si degeaba ca statea pe loc!!! Nu e chiar la casa armatei ci intre casa armatei si medicina la statuia aia unde e rondude trolee urcata pe trotuar!!! SI nu prea stiu ce sa fac!!!

viviesp 23-01-04 21:16

AM UN FORD CAPRI din \"78 modificat pentru street racing dar nu l-am bagat inca

TNos 23-01-04 23:47

te rog frumos spune-ne ce i-ai facut!

viviesp 24-01-04 00:51

:twisted: SPER SA PRIMESTI MESAJUL MEU PRIVAT. DA-MI UN SEMN PE FORUM CAND REUSESTI. :twisted:

b99sha 24-01-04 05:41

1 Attachment(s)
Cosmina plansa bine-bine langa fosta mea dacie...(chiar atunci pleca tipul cu ea la Tg.Mures)
In poza anterioara (pagina 13 daca nu ma insel) se observa urmarile \"accidentului\" cu X5-ul-coltul din spate.
Si da, era inaltata de fund (avea si inaltatoare) pt. k era folosita k si masina all-terrain :wink:

Gabi 24-01-04 09:02

Hahaha... Ai transformat-o X5-u' care te-a pupat in poponeatza?!:D

All times are GMT +2. The time now is 12:23.

- Copyright 2026 4Tuning