![]() |
Re: B 65 LAF (laf rosu)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
un mic montaj ...enjoy
|
salut . dany . jantele vor ramne astea . sau le-ai pus asa pt inceput :D . ar merita si ea ceva J mare ;)
|
va avea alte jante...cu buza...gen jantele lu maroo...borbet..cu buza :X:X
|
mariane da u cine esti tata ?
|
87 POU nu te supara ca intreb dar cine eshty??? poate te cunosc...nu de alta dar vad ca in filmulet sutn nsite embleme cu E30 CLUB...stii ceva de asta????:)) caci asta va urma in curand pe luneta multor ursi din buc:))) inclusiv a lui dani
|
se incadreaza bine "va urma" dar cam cati cai are :))
|
sal dani. iese marfa rau cu ornametele negre super. cred k si a mea va iesi bine. dar eu stau mai rau cu motoru nu prea gasesc si trebe sa astept. succes in continuare. bafta
|
mai da si tu un semn de viata.
|
Quote:
DAR DACA TU AI AUZIT CA TRAGE MARFA ASA O FI .......... EU CE SA ZIC CU UN 3.500 CMC SI BI-TURBO AR TREBUI SA SE MISTE ............:D :D :D :D :D :D |
Quote:
|
Quote:
;) |
Quote:
:rolleyes2 eu unu nu am de gand sa o fac by turbo.si de ce zici k nu ai scoso k am auzit pe aici k tio lauda lumea k trage bine ,tia mers prost da,te miri?de ce nu te dai cu mtj k am vazut k te vaiti k nu te scoate nimeni pe interva.ce modifikri sufera masinuta ta ?bafta la modifikri.:lol: eu o fac deokm data aspirata ,sa vedem ce iese si dupaia vedem ce merita;) |
| All times are GMT +2. The time now is 19:00. |
- Copyright 2026 4Tuning