Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   Roman (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/44061-roman.html)

johnson 27-10-07 11:04

Re: Roman

Alarma isi face cela mai bine treaba in astfel de situatii, daca este data pe silence si fara cuplare pe semnalizari si cel mai important, cu pager. Alarma suna fara ca infractorul sa stie ca a fost detectat, iar raza lor este de cateva sute de metri, trebuie doar sa auzi pagerul

morpheusmaster 27-10-07 13:14

No frate, nu ai inteles bine :) nu intra omu in curte si da cu picioarele in masina :) (am si eu 2 caini, nu imi mai trebie, ms) ...prin oras cand o am parcata (cred ca la liceu in parcare mia aranjato de fiekre data...) kci cand am schimbat locul unde o parchez nu am mai "primit cadouri" ...so....si johnson are mare dreptate ;) alarma face bine ;)

GTRs 01-11-07 17:45

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 1170436)
No frate, nu ai inteles bine :) nu intra omu in curte si da cu picioarele in masina :) (am si eu 2 caini, nu imi mai trebie, ms) ...prin oras cand o am parcata (cred ca la liceu in parcare mia aranjato de fiekre data...) kci cand am schimbat locul unde o parchez nu am mai "primit cadouri" ...so....si johnson are mare dreptate ;) alarma face bine ;)

ai mai rezolvat ceva?ai gasit faptasul,daca da pune o poza sa-l stim si noi,daca nu fii cu ochii in 4 sa-l prinzi,eu iti tin pumnii

morpheusmaster 01-11-07 19:42

Man...am schimbat locul de parcare (nu am puso cu 2 metri mai la dreapta :) ). Am duso in ***k de mare in alta parcare si nu au mai aparut benchi pe ea :D SI partea buna...am reusit sa o indrept acolo unde era aranjata si MIAM PUS BASSU!!!!!!

GTRs 01-11-07 19:58

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 1179142)
Man...am schimbat locul de parcare (nu am puso cu 2 metri mai la dreapta :) ). Am duso in ***k de mare in alta parcare si nu au mai aparut benchi pe ea :D SI partea buna...am reusit sa o indrept acolo unde era aranjata si MIAM PUS BASSU!!!!!!

bv!!!inseamna ca de acum e totul ok;)

Undying_Renault 20-11-07 00:55

bai... ce se mai aude cu intruniri alea alea?... tot ati zis+tunat+fulgerat... se ocupa cineva de ceva?... cum nu mai dispun de masina(cine dreq a zis k nu poti face infinit de multi km cu o masina?).... sper ca totusi va veti mobiliza... eu fiind la distanta... nu mai pot da idei... in fine... keep in touch... bft

morpheusmaster 20-11-07 20:38

Men... esti pe dinafara total cu situatia ;) Sau schimbat multe de knd era vb. sa facem intalnirile...eu cel putin nu am sa ma ocup :)

26WRC 20-11-07 20:51

Quote:

Originally Posted by Undying_Renault (Post 1207142)
bai... ce se mai aude cu intruniri alea alea?... tot ati zis+tunat+fulgerat... se ocupa cineva de ceva?... cum nu mai dispun de masina(cine dreq a zis k nu poti face infinit de multi km cu o masina?).... sper ca totusi va veti mobiliza... eu fiind la distanta... nu mai pot da idei... in fine... keep in touch... bft

bai!
intalniri?! oricand daca vrei.. la o cafea,o bere..
dar am renuntat la idea de "intaniri saptamanale 4tuning" ....long story
da'mi add pe mess la idu' din porfil si vb mai multe

Undying_Renault 20-11-07 23:03

Ahaaa... interesant... da macar noi forumistii... ma rog aia care mai ciripesc pe aici sa ne vedem... plm... ar fi o treaba... :)...

ssfantu2004 21-11-07 18:59

:rolleyes2 asta e a mea. ursuletz 316.am o problema .o caseta cu servo de pisik merge pe urs?

26WRC 21-11-07 19:13

Quote:

Originally Posted by ssfantu2004 (Post 1209344)
:rolleyes2 asta e a mea. ursuletz 316.am o problema .o caseta cu servo de pisik merge pe urs?

salut si bine ai venit pe forum!!!
noi cei din roman care postam pe 4tuning suntem "mici si nestiutori" 17-18 ani...incepatori:oops: si nu stiu daca te putem ajunta cu vreun sfat la problema ta. dar iti recomand seciunea BMW de pe forum https://forum.4tuning.ro/258-bmw.html si sper sa te ajute baietii de acolo;)

GTRs 04-12-07 01:22

Iar nu mai este agitatie pe thread-ul din roman?La cat e de mare cred ca ar trebui sa fie ceva de spus.....

Ali_ump 04-12-07 09:04

Sunt multe masinute frumoase in Roman ...pacat ca proprietarii nu prea au treaba cu forumurile auto...

26WRC 08-12-07 17:44

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 1228943)
Sunt multe masinute frumoase in Roman .....

una din ele....

26WRC 24-12-07 21:08

la multi ani romascanilor!!!!!! sanatate, bucurii, si numai de bine va doresc!!

Sarbatori fericite!!!!

p.s. mai bagati-va si voi in seama pe forum ca ma plicitsesc aici singur=))

All times are GMT +2. The time now is 11:18.

- Copyright 2026 4Tuning