![]() |
Re: al meu daewoo cielo rosu
am schimbat cate 1-2 pe masina...pompa de ambreiaj...un rulment...filtru de benzina. dar ma innebuneste masina asta...tot probleme peste probleme...la service nu cred ca mi-au strans cv bine...k a inceput sa faca pedala de frana cu face la cele cu abs...intelegeti voi. Un uruit subtil incepe...dar ma astept sa avanseze in forta... vroiam sa vin si eu cu niste vesti mai bune...poate cat mai curand :)
|
nush la cielo dar mi-a demonstrat cineva ca la tico pierd cuplu foarte mult din cauza filtrului sport. stiu,e motor mic, e ce vreti voi dar zic doar. pe 400 m cu filtru sport am luat'o cam jumate de masina de la un megane (model 2001) 1.9 Dci 105 cai, iar cu filtrul stock l-am facut de 3 ori la rand, tot pe 400m, acelasi megane ............ e drept ca merita pus doar pt zgomot :-) da numerita sa pierzi din "performante" ...........
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
azi am inceput in forta...am deschis capota...si ce sa-mi vad ochilor... ulei mai peste tot...dupa cum se observa...
Dupa ce am scos furtunul...m-am apucat de treaba pt care ma pregatisem :D |
Naşpa momentul. Dar in poze apare ca şi cum ai vopsi ceva. Ce-ai vopsit de ai izolat farurile?
|
poate gresesc dar cred ca isi facea ceva din fibra de sticla. pleoape poate
|
Quote:
ai izolat si tu farul si semnalul bine . mai ales semnalul care e din plastic . Rasina aia afecteaza plasticul . :???: bbafta |
fac pleoape...incerc si o grila... sa vedem ce o sa iasa...
|
Quote:
Daca nu-i faci traseu sa aspire aer rece, degeaba pui filtru sport daca-l tii langa galerie unde temperatura este....super ridicata:idea: |
Matza... ai facut ceva cu pleoapele? Hai ca sunt curios :D
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
am mai facut cate cv...acum dificil e sa fac grila aia...defapt dificil e sa o fac sa-mi iasa bine... asta am facut pana acum...si vreau sa ajung la ceva in genul asta...pleoapele lipite de masca... sper sa iasa... :)
|
Quote:
|
pai...sunt...separate...
apropiate sunt doar in poza...ca sa avem o perspectiva asupra produsului finit ce va fi produs de membrele mele superioare... nu o iau razna...am primit o veste mai aiurea...si e doar temporar... :) |
maine sper sa vin cu niste rezultate satisfacatoare...nu sunt gata...nu am mai avut timp sa lucrez la ele...dar maine la prima ora ma apuc de treaba... :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:28. |
- Copyright 2026 4Tuning