![]() |
Re: Masina mea : Opel Manta
Quote:
sorry de off topic doar4you:) |
Quote:
|
d luni sau marti o sa am si eu 172 cai putere:P azi am schimbat puntea fatza.. am refacut-o total. pivoti bucsi. capete d bara bielete bucsi antiruliu tot. + motor si cutie bmw 2.5 12valve
|
Quote:
ai gasit cumva bucsi la bara stabilizatoare cele din mijlocul barii ? si bucsi la trapeze ? ca eu caut de multa vreme si numai in germania am gasit , la bani grei |
6 Attachment(s)
nu am gasit bucsile d ela trapeze. si nu am gasit bucsile alea d vin prinse pe caroserie la bara stabilizatoare.. le-am gasit doar pe alea care vin pe fuzeta..
noile jante.. noul motor.. puntea refacuta cu piese noi.. in cateva zile o sa iasa pe strada... intrebare.. cu franele ce ai facut ? as dori sa imi comand cva ff tare de afara.. ceva racing pt manta? se gasesc? |
arata bine jantele astea :) sa le rotesti cu placere ;)
|
o sai ai tractiune fata sau spate?:rolleyes2
|
LOL! Spate.... nu stiu cine ar fi atat de cretin incat sa schimbe tractiunea spate pe una fata.... imposibil nu e nimic, dar este si foarte greu.
|
4 Attachment(s)
cam asa tre sa arate un motor curat si frumos..:P si toate garniturile noi etc
|
:d) asa mai merge..bv maine vin sa te ajut dak vrei :D) ca intre mantangii:)))
|
salut. de unde fac rost de un bord manta b????????
|
bordul sa fie ok sa nu fie crapat ,daca nu stie cineva unde se reconditioneaza?
|
toate sunt crapate acolo la gaurile alea....rar gasesti unu sa nu fie..dar se poate imbraca in piele..... dak erai din buc era bine....
|
vreau si eu sa-mi cumpar o manta din 82 .arata f bine exterior tabla fara ondulatii totul original tuning irmscher 110 cai.masina o vreau pt alergat
Posesorii de manta!!!ce parere aveti????cat de fiabila este?? |
ce zici robert care e parerea ta?
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:50. |
- Copyright 2026 4Tuning