Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Firme Servicii Auto (https://forum.4tuning.ro/671-firme-servicii-auto.html)
-   -   tapiterie auto (https://forum.4tuning.ro/671-firme-servicii-auto/43289-tapiterie-auto.html)

TZG@ 18-07-10 09:39

Re: tapiterie auto

multumesc de raspuns. da' nu cred ca m-ai inteles cu volanul, nu trebuie imbracat tot volanul, ci ca si in poze doar partea cu piele perforata, practic ora 15.00 si ora 21.00 pe volan. am vazut ca iei 100 euro pe un volan intreg, mai putin material nu ar insemna si mai ieftin?

marius design 18-07-10 14:42

Quote:

Originally Posted by TZG@ (Post 3525953)
multumesc de raspuns. da' nu cred ca m-ai inteles cu volanul, nu trebuie imbracat tot volanul, ci ca si in poze doar partea cu piele perforata, practic ora 15.00 si ora 21.00 pe volan. am vazut ca iei 100 euro pe un volan intreg, mai putin material nu ar insemna si mai ieftin?

Salut.Daca imbracam doar partile laterale ale volanului,binenteles ca te costa mai putin (50 euro).Nu am inteles de prima data, ce vrei sa faci la volan...Acum am inteles...

Gica 18-07-10 14:53

1 Attachment(s)
salutare, un pret pentru volan de 206 imbracat in piele si piele perforata ca in poza atasata? thx

marius design 18-07-10 16:24

5 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Gica (Post 3526468)
salutare, un pret pentru volan de 206 imbracat in piele si piele perforata ca in poza atasata? thx

Salut.Pretul pt.volan imbracat cu piele perforata si piele normala este 100 euro piele naturala si manopera; +discount 10 % pt. toti membrii "4tuning".

TZG@ 19-07-10 03:16

ok, iti multumesc frumos.

flexus 21-07-10 01:24

2 Attachment(s)
Salut!

Ce mi-ar trebui mie sunt bucatile din scaun incercuite, mai exact bucatile de sustinere laterala din ambele parti ale scaunelor din fata, si la fel bucatile laterale din spatarul scaunelor din spate.

In rest pielea este in conditie acceptabila. Am nevoie doar de aceste fasii, si nu neaparat din piele ci mai degraba ceva mai ieftin care sa arata bine, in negru, gri sau rosu suficient de inchis sa nu fie strident dar suficient de deschis sa se potriveasca cu restul masinii.

Sa-mi dai un pret te rog si unde lucrezi, in ce zona trebuie adusa masina etc :)

Mersi,
Felix.

marius design 26-07-10 23:07

Quote:

Originally Posted by flexus (Post 3532214)
Salut!

Ce mi-ar trebui mie sunt bucatile din scaun incercuite, mai exact bucatile de sustinere laterala din ambele parti ale scaunelor din fata, si la fel bucatile laterale din spatarul scaunelor din spate.

In rest pielea este in conditie acceptabila. Am nevoie doar de aceste fasii, si nu neaparat din piele ci mai degraba ceva mai ieftin care sa arata bine, in negru, gri sau rosu suficient de inchis sa nu fie strident dar suficient de deschis sa se potriveasca cu restul masinii.

Sa-mi dai un pret te rog si unde lucrezi, in ce zona trebuie adusa masina etc :)

Mersi,
Felix.

Salut. Pretul exact il stabilim daca vi cu masina la atelier.Poti alege orice culoare doresti si orice fel de material. Pretul pt. manopera schimbat laterale incepe de la 200 euro.Atelierul se afla in Bucuresti-Berceni.www.tapiterie-auto.ro

CorteZ18 26-07-10 23:20

Salut !
Am si eu o intrebare , cam cat m`ar costa sa imbrac plafonul in piele alcantara (negru) sau material normal (tot negru) ?

criska 29-07-10 13:59

Salut, stiu eu un meserias in tapiterii auto, Uite numarul de tel 0724805855
Scuze nu mai stiu cum il cheama
Lucreaza ieftin

marius design 01-08-10 13:48

6 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by CorteZ18 (Post 3544853)
Salut !
Am si eu o intrebare , cam cat m`ar costa sa imbrac plafonul in piele alcantara (negru) sau material normal (tot negru) ?

Salut.depinde de masina (de marimea plafonului) .Alcantara este un material scump (90 euro M ).Pt un plafon te-ar costa in jur la 300 euro .materiale si manopera.Poti iesi mai ieftin cu stofa auto caserata (la fel ca cea de fabrica) si te costa 200 euro. depinde ce vrei tu... Daca doresti, te pot ajuta cu ambele variante. 0722.911.703. Te salut.

nick_grasu 01-09-10 12:25

salut pentru o tapiterie de plafon la un seat cordoba din 2006

guly 04-09-10 21:44

sal
se poate pt un renault laguna 2 un pret pt tapiterie din stofa???
aprox ca cea de fabrica
te rog un pret
multumesc

marius design 11-09-10 14:30

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by nick_grasu (Post 3626001)
salut pentru o tapiterie de plafon la un seat cordoba din 2006

Salut.Pretul pt. retapitare plafon este 150 euro.In acest pret intra material special pt. plafon auto (caserat) diverse culori si manopera ;sau poti alege Alcantara (piele intoarsa )la pretul de 250 euro.Pt. detalii :0722.911.703.

marius design 11-09-10 14:59

Quote:

Originally Posted by guly (Post 3634739)
sal
se poate pt un renault laguna 2 un pret pt tapiterie din stofa???
aprox ca cea de fabrica
te rog un pret
multumesc

Salut.Un interior complect (scaune,banchete,tetiere si fete de usi )cu stofa auto (germania) costa 400 euro.Poti alege acelasi material identic cu cel pus de fabrica sau alte texturi diferite.Termenul de executie este de 2 zile. Pt. detalii si programari :tel:0722.911.703.

princeofmotan 16-09-10 19:12

sunt interesat cat ma costa de tapitat un interior(fara bord si cupola) la un vw bora in piele si cat in stofa si cam cat dureaza lucrarea, tinand cont ca sunt tocmai din bt. ah, si un pret la un interior full piele/stofa.
merci

All times are GMT +2. The time now is 14:35.

- Copyright 2026 4Tuning