![]() |
Re: tapiterie auto
multumesc de raspuns. da' nu cred ca m-ai inteles cu volanul, nu trebuie imbracat tot volanul, ci ca si in poze doar partea cu piele perforata, practic ora 15.00 si ora 21.00 pe volan. am vazut ca iei 100 euro pe un volan intreg, mai putin material nu ar insemna si mai ieftin?
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
salutare, un pret pentru volan de 206 imbracat in piele si piele perforata ca in poza atasata? thx
|
5 Attachment(s)
Quote:
|
ok, iti multumesc frumos.
|
2 Attachment(s)
Salut!
Ce mi-ar trebui mie sunt bucatile din scaun incercuite, mai exact bucatile de sustinere laterala din ambele parti ale scaunelor din fata, si la fel bucatile laterale din spatarul scaunelor din spate. In rest pielea este in conditie acceptabila. Am nevoie doar de aceste fasii, si nu neaparat din piele ci mai degraba ceva mai ieftin care sa arata bine, in negru, gri sau rosu suficient de inchis sa nu fie strident dar suficient de deschis sa se potriveasca cu restul masinii. Sa-mi dai un pret te rog si unde lucrezi, in ce zona trebuie adusa masina etc :) Mersi, Felix. |
Quote:
|
Salut !
Am si eu o intrebare , cam cat m`ar costa sa imbrac plafonul in piele alcantara (negru) sau material normal (tot negru) ? |
Salut, stiu eu un meserias in tapiterii auto, Uite numarul de tel 0724805855
Scuze nu mai stiu cum il cheama Lucreaza ieftin |
6 Attachment(s)
Quote:
|
salut pentru o tapiterie de plafon la un seat cordoba din 2006
|
sal
se poate pt un renault laguna 2 un pret pt tapiterie din stofa??? aprox ca cea de fabrica te rog un pret multumesc |
2 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
sunt interesat cat ma costa de tapitat un interior(fara bord si cupola) la un vw bora in piele si cat in stofa si cam cat dureaza lucrarea, tinand cont ca sunt tocmai din bt. ah, si un pret la un interior full piele/stofa.
merci |
| All times are GMT +2. The time now is 14:35. |
- Copyright 2026 4Tuning