![]() |
Re: 94 Honda Integra DC2
superba masina frate.... am fost si eu prin Dublin... am ramas fara cuvinte... la fel ca si masina... ;) bafta in continuare !!!
|
Quote:
Si unde-i capitala tuningului:D |
Hori pacat ca nu o ramas surorile alea la dublin ... :lol::lol:
|
Am schimbat aia cu capitala tuning`ului :)) pai aici in oradea=)) ahhahaha sebi tu fi cuminte=)) nu te referii la amandoua...una e luata asa ca ;)) am fost la tata socru :D cred ca o sa ma mai duc :-" ca e prea fain acolo :x
|
E frumos pe aici....dar cand nu ploua :lol: si se intampla foarte rar :D
|
stiu stiu =)) cum sa ploua intr`o zi de vreo 3 ori ? :)) dimineata cand am iesit... bucuros ca e soare... in tricou si short... cand ma trezesc ca dupa o ora ... ditamai ploaia a navalit peste noi :)) e foarte tare... da oricum... mult mai curat aerul ca si aici... acolo chiar ca mi-ar place sa locuiesc si eu ...
|
4 Attachment(s)
Dupa un drum de 360 de km m-am intors cu asta
:arrow: |
frumos ce ai tu acolo.. sa o coxezi sanatos :)
|
Mersi ;)
Abia astept sa o montez maine si sa aud cum suna. Am auzit numai lucruri bune despre sistem. Sper sa-si merite banii (530€) :oops: Oricum trebuia sa-mi schimb evacuarea pt ca aveam o gaura in ea de cand am luat masina :-P Am sa revin maine cu poze si poate cateva filmuletze |
nu mi se pare mult pentru un cat back Mugen ;)
asteptam un filmulet sa o auzim :) |
asta pentru ca e luat second (gresesc?), nou poate e mai mult decat dublu
|
Quote:
Aveam de ales intre un Fujitsubo Legalis R(350€) si asta si am zis ca pt diferenta aia mai bine iau Mugenu. Astept sa se opreasca ploaia si apoi sunt sub masina :D |
Mugen FTW!
Cred ca isi merita diferenta. Mai ales ca asta Mugen este twinloop si din cate am auzit sunt mai performante si nu suna a galagie. |
nu suna a galagie
suna a HONDA :lol: filmuletu se proceseaza . congrats Yula |
Da, nu e foarte galagios in habitaclu, dar la exterior se aude bine :D
Desi ploaia nu s-a oprit am reusit totusi sa-l montez. Se pare ca pozele si filmele nu vor sa se incarce :sad: |
| All times are GMT +2. The time now is 09:26. |
- Copyright 2026 4Tuning