![]() |
Re: Intalniri
pai na .. oricum nu ma stiti .. sunteti cam "neprimitori" exclud valy si kova..ca pe ei i stiu
poate voi veni cine stie |
Mah Dexi unde ii auchan ma omule na intra in parcare si ne om vede pe acolo !!!!!
Bandeane da cine tio zis ca conteaza ce masina ai omule? da cand ai fost tu la vreo intalnire ? |
bandeanradu chiar nu conteaza ce ai sub talpa.si faza cu neprimitori te contrazic...acuma ceva timp asa eram si io...nu cunosteam pe nimeni dintre baieti...m`am dus si io ca omu timid si am intrebat " voi sunteti baietii de pe 4tuning ? :) " si de atunci n`am avut nici o problema cu nimeni...nu conteaza ce masina ai conteaza sa fi sociabil :) parerea mea. si nu poti zice despre un grup ca is neprimitori din moment ce nu te`ai intalnit cu nimeni.cel putin eu nu te`am vazut si am fost de fiecare data.
OFF:Ptr riki : I DONT GIVE A F**K ! |
si pt mine ce ai chelule?
|
mah...ptr tine...a free ride to paradise ! =))
|
pai na .. cand m-am dus prima data la voi la intalnire mi s-a zis asa .. du-te la vali si baga-te cu el in seama .. o fii fost gluma sau nu ... ce sa mai zic ..nu am mai zis nimic
is foarte sociabil si legat de masina .. is multe chestii da na .. |
Quote:
|
Quote:
|
da...m`o primit cu drag sub aripa lor :D
|
ok,atunci cred ca voi ajunge .. sa nu ziceti ..
da am fost odata cu un opel vectra visiniu .. si dupaceea am venit cu masina mea chiar cand am fost lovito .. tin minte faza e ca am mai fost la intalniri deastea si am fost vazut altfel ... poate gresesc ..:) in fine vom vedea ce si cum |
eu tin minte cand ai venit, atunci cand ti-ai lovit masina... problema a fost ca ai mers la o gashca care doar intamplator era cu noi acolo... stai linistit, daca tot e o intalnire cu asa multa lume, nu are nimeni de gand sa faca mofturi...esti binevenit!
|
cautama pe mine nai cum sa nu ma vezi ios ala cu masina mica mica galbena
si daca comenteaza careva de masina ala nu mai vede surpriza |
bine lasa ca nu sunt probleme .. dar am o intrebare
daca e tot asa vremea ce si cum facem ? mi cam groaza sa vin cu caucicurile de vara din tarnaveni ..:)) |
Quote:
|
io toata iarna am umblat toata europa cu gume de vara
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:41. |
- Copyright 2026 4Tuning