![]() |
Re: VW Golf III - Proprietari
Quote:
Deci incep sa intru la banuieli ca de fapt tu esti ala care ne minti ca ai golf 3, ca sa nu mai vorbim de afirmatia pe care ai facut-o , afirmatie cu care eu unul nu stiu ce cauti pe acest topic volkswagen , ca sa nu mai vorbim de forum. Dupa tine o masina care arata bine trebuie neaparat sa aiba si un motor relativ puternic ? Nu ca ma dau mare dar masina mea arata bine si am un motor amarat de 1.8 90cp (si ma mandresc cu asta , NOT ) :D :D Pt orice eventualitate si afirmatii facute de oameni de genul tau , tin sa amintesc ca Volkswagen-ul GOLF mk 3 are jante cu 5 prezoane pe masinile echipate cu motoarele urmatoare : 1hx0 2.0 8v 115cp / 1hx1 2.0 16v 150cp / VR6 |
bn mah nu am vaz jantele :P eu am motor de 1100cc :D da va fac p toti cu el k are 55cp ;))
|
defapt nu ne intereseaza ;)
|
nici p mine :D
|
mu mai fiti rautaciosi mai bine v-ati prezenta masinile asa cum sunt ele cu bune si cu rele:-)
|
7 Attachment(s)
Sal. Imi prezint si eu "trasura", daca tot se poate:D
VW Golf III GT, 1.6i, motor AKS, 101cp, an fabricatie: sept.1997, editie Otmar Alt, nr 205/1000. |
interesanta masina . incearca s-o tii originala , ca asa o sa-si pastreze valoarea. imi place interiorul :D
|
mai exact, ce inseamna Otmar Alt Edition ? ce are in plus fata de restul ?
bankare..vrei sa spui ca iti plac scaunele, nu interiorul...pt ca altceva special, nu vad.. |
frumoasa masinutza...
|
Otmar Alt sau Art Edition: serie de 1000 de exemplare, vopsea exterioara negru metalizat (numai in aceasta culoare stiu ca exista editia asta) cu interior Recaro piele + stofa aceea cu broscoi pe ea,fete de usi imbracate in piele, motoare de 1.6 101 cp benz si 1.9 TDi 110 cp.
Optiuni din fabrica: A/C, geamuri pe impuls, diuze spalator parbriz incalzite, scaune reglabile pe inaltime si incalzite, oglinzi electrice incalzite, 4 airbag-uri, ABS, stopuri Hella smoked, faruri Hella cu reglaj electric (mentionez ca nu le am pe cele originale),semnale aripi (lucas-uri) fumurii, jante BBS 15", discuri ventilate fata/discuri normale spate. Sper ca ti-am raspuns la intrebare.;) |
2 Attachment(s)
frumos desen
|
Re: Proprietari de golf 3,aratatzi-va masinile
Quote:
puneti si arata mai frumoasa |
adik 600 de euro ;)
|
Quote: