![]() |
re: Colantari auto profesionale
3 Attachment(s)
lucrare de sambata dimineata....am promis ca pun poze
enjoy |
Quote:
Ne simtim foarte bine cand stim ceea ce am facut. Nu am aplicat pur si simplu o folie pe o masina care nu avea nimic de reparat, chituit, finisat, demontat, etc. A fost o masina la care s-a muncit foarte mult la pregatirea caroseriei pentru ca "sa primeasca autocolant". |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Te asteptam. http://www.colantari.ro/poza-zoom.ph...ages/harta.jpg |
Mersi mult ! E usor de ajuns. daca sun cu 2- 3 zile inainte sa vin este ok ?
|
4 Attachment(s)
Quote:
Uite alte poze cu o masina in curs de colantare. O sa fie total diferita cu portocaliul asta fata de cum dadea cu negrul ala. Pret colantare totala cu portocaliu + capota carbon 3M + masca carbon 3M : 1.500 lei + tva |
salut?
cat costa colantarea totala pentru un peugeot 407sw (plafonul din sticla).as dori un pret estimativ.mentionez ca as dori culoarea negru mat.multumesc! |
zi-mi si mie te rog , o capota de astra g in folie carbon neagra 3M , cat m-ar costa
|
3 Attachment(s)
Quote:
Garantie : 12 luni. Timp de executie : 6 ore. |
1 Attachment(s)
Quote:
Garantie : 12 luni Timp montaj : 30 minute |
Quote:
Pentru comenzi sau informatii puteti suna la 0721 73 93 25 sau trimiteti mail pe [email protected] |
1 Attachment(s)
salut! o idee pentru capota de mai jos ca sunt indecis :sad:
|
3 Attachment(s)
Quote:
Sunt mai multe posibilitati de colantare: Capota toata si grila fata cu negru lucios. Capota toata si grila fata cu caron 3M. Capota pe nervuri cu grila in ambele cazuri : carbon 3M sau negru lucios. Pe lataral 2 dungi, una mai ingusta una mai lata, dar discrete. |
bucati micute de carbon vinzi? daca da cat vrei pe jumate de metru? :lol:
|
Quote:
Pretul este de 170 ron / mp. Materialul are 1.22 latime. Resturi nu avem, ti-am fi dat fara nici un ban, insa se valorifica orice centimetru, avand in vedere costul materialului. Iti dam exact la pretul de la furnizor, numai cu rugamintea sa respecti indicatiile pentru utilizare si sa postezi o poza cu realizarea. Vreau sa fie cat mai multe masini iesite din tipar. Cand ne urcam la volan sa stim ca avem ceva nou, ceva ce ne diferentiaza de celelalte 200-300 mii de masini din traficul zilnic. Ii salutam pe clientii de azi si ii rugam sa puna poze ca sa vedem cum au iesit. Caci nu am avut timp sa fac poze azi, fiind ocupat pentru evenimentul de saptamana viitoare. |
| All times are GMT +2. The time now is 14:24. |
- Copyright 2026 4Tuning