![]() |
Re: Octavia 2 tunata...
ok ne mai auzim toate cele bune;)
|
Ai condus si tu masinuta taticului...2 metri macar, ca sa stii despre ce vorbesti?
|
:idea: :arrow: da chiar am condus mai mult de 2 metri;) in privinta asta ma pot lauda;) ma descurc bine cu masina;) si chiar stiu ce vb nu vreau sa para o aluzie dar chiar ma pricep la skode;) si sper sa nu supar pe nimeni daca port o discutie contradictorie cu cineva;) majoritatea baietilor de pe sectiune m-au cunoscut la meeting si nu cred ca au de spus vb urate despre mine:rolleyes2
|
Quote:
|
Quote:
Si daca e mic ce?e bine sa invetzi de mic...si sa vrei..si sa ai si posibilitatea (mai ales daca ai si pe ce sa pui in practica) |
super marpha masina...am vaz si in orash..prea marpha...am si eu o skoda ca a ta numai ca e gri antracit...tot asha vreau sa ii pun si eu diferite lucruri pe ea dar m-ar interesa de unde ti le-ai pus si u...din pakte sitte-ul skoda4tunning nu mai functioneaza...nush d c:|si apropo...pe u cat te-a costat ionizare la masina? la pitesti am vaz ca ti le-ai fac...m-ar interesa si pe mn sa fac dak u nu ai avut probleme...adik sa se stearga
|
Quote:
|
ionizarea din cate mai stiu a costat 170 de lei noi iar site-ul este www.skodatuning.ro
|
tot nu merge...eu intram pe 4tuning.ro si dupaia dadeam click pe reclama...:D 170 toate geamurile sau doar 1?
|
Quote:
Cateva ponturi necostisitoare: dai jos ornamentele cromate de pe stopuri si plasticele alea de la geamurile fata.. parerea mea ;) Numai bine si sa ai grija de ea 8) |
ms mult cu paravanturile stiu ca nu dau bine dar sunt utile pe timp ploios iar cu arcurile sigur or sa vina si el dar nu acum;)
|
cum mai merge ocravia ? toate bune? eu mi-am tras si-un DVD misto la mine in RS... citeste orice format de filme+ subtitrari si are si port USB.
|
Misto si la cat te-a dus pune si tu o poza aici cu el montat;) masina merge bine fara probleme;) a ta cum se mai comporta ?
|
Quote:
|
salut...
ce se mai aude cu masina ta? i-ai mai adaugat ceva in interior, exterior presupun ca nu pt ca deja cam are tot... bafta |
| All times are GMT +2. The time now is 12:33. |
- Copyright 2026 4Tuning