![]() |
Re: Espero GSI 2000 16v
Salut,
Am si eu un Espero, si am cam pus banisori deoparte si as cam vrea sa ma apuc de ea, doar ca ma oftic ca nu prea se gasesc piese care m-ar interesa mai mult, da-mi si mie niste sfaturi ca ai cam trecut prin astea, as vrea sa incep cu kit-ul de suspensie, niste jante si o toba si poate niste scaune sport ! Jantele astea pe 16 nu iti frecau ? Dupa cum pare ai si suspensie sport, ma cam feresc de 16 sa nu am probleme mai ales daca umplu si masina sa nu se lase foarte rau pe spate ! In fine, poate ma ajuti cu niste sfaturi, si mai vroiam sa te intreb de semnalele si faruri, vad ca sunt gen cele de pe astra g model N-joy - tenta fumurie, asa le-ai facut tu sau se gasesc pe piata ! Merci. |
9 Attachment(s)
Quote:
Rob3rt_espero- In scurt timp o sa am ceva piese pentru tine ... NUMAI DACA ESTI HOTARAT cauta-ma .Nu imi plac cei care pun aiurea o mie de intrebari si nu fac nimic la masina ! Acum... iarasi am schimbat gumele si am ajuns in sfarsit la combinatia perfecta pentru mine ! Stretchhed tires !:chuckel: |
Salut,
Merci frumos de raspuns, nu pun intrebari aiurea chiar vreau sa ma apuc de treaba iti dau un pm cu id-ul meu de mess, sau da-mi tu un pm cu id-ul tau si vb acolo mai multe... Merci inca o data pentru ajutor ! |
frumoase gumele :) (mai ales masina :shock:) sa ai parte de ele ff multi km fara probleme :D bafta ...
|
Quote:
poate ca eu am gresit ca m-am bagat in seama complet aiurea |
Si asa o sa sterg inca o data ce este offtopic, o sa te mai intreb ceva...Suferi de mania persecutiei? Ce era sa fac? Sa las toata discutia, dupa care mai vine un user, isi mai da si el cu parerea si uite asa pana se fac cateva pagini bune numai cu aberatii si offtopic-uri. Deasta sunt moderator, ca sa sterg posturile care sunt "pe langa subiect". Crezi ca am sters asa, "dupa cum m-a taiat capul"? Fa o reclamatie atunci.
Toate cele bune! |
Quote:
on: marfa cauciucele, stau bine pe jante..trase asa:D fa ceva cu rugina aia ca o scapi...fa macar pasajele, nu te costa mult! e pacat de jante si de motoru ala!:D bafta! |
Masina arata belea si fuge tare de tot...am vazut-o personal la legale la Pitesti......are si bord din ala electronic...sau cum se numeste. In afara de ruginica aia.....e super belea.Bafta
|
bafta multa si multe succese N D Y ...... poate mergem pe 15 martie la craiova , sa le arati la oameni k are si CATIVA caluti masinuta
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
:D Nu o sterg! :D ...ca imi place RAT STYLE! :D:D:D |
arata super masina..si mai bine termini ce ai de facut iar dupa aceea o bagi la o vopsire integrala si gata decat sa le faci pe bucati...
|
:))) RAT STYLE .... i like it ;) noutati nimic ???
|
superba masina cu jantele alea .....te invidiez..:d grij de ea
|
Felicitari pentru masina....la Pitesti am avut ocazia sa o vad ,,live" si arata bine rau. Din pacate pana acum nu am apucat s-o vad si in actiune dar sunt sigur ca trage grav. Felicitari inca o data si ai grija de ea.
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:15. |
- Copyright 2026 4Tuning