Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Espero GSI 2000 16v (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/38690-espero-gsi-2000-16v.html)

Rob3rt_espero 17-02-09 18:36

Re: Espero GSI 2000 16v

Salut,

Am si eu un Espero, si am cam pus banisori deoparte si as cam vrea sa ma apuc de ea, doar ca ma oftic ca nu prea se gasesc piese care m-ar interesa mai mult, da-mi si mie niste sfaturi ca ai cam trecut prin astea, as vrea sa incep cu kit-ul de suspensie, niste jante si o toba si poate niste scaune sport !
Jantele astea pe 16 nu iti frecau ? Dupa cum pare ai si suspensie sport, ma cam feresc de 16 sa nu am probleme mai ales daca umplu si masina sa nu se lase foarte rau pe spate !
In fine, poate ma ajuti cu niste sfaturi, si mai vroiam sa te intreb de semnalele si faruri, vad ca sunt gen cele de pe astra g model N-joy - tenta fumurie, asa le-ai facut tu sau se gasesc pe piata !

Merci.

N D Y 19-02-09 06:59

9 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Radu ERD (Post 2074846)
nu, carioca maro ...

:D RADU !:hug::D
Rob3rt_espero- In scurt timp o sa am ceva piese pentru tine ... NUMAI DACA ESTI HOTARAT cauta-ma .Nu imi plac cei care pun aiurea o mie de intrebari si nu fac nimic la masina !
Acum... iarasi am schimbat gumele si am ajuns in sfarsit la combinatia perfecta pentru mine ! Stretchhed tires !:chuckel:

Rob3rt_espero 19-02-09 07:57

Salut,

Merci frumos de raspuns, nu pun intrebari aiurea chiar vreau sa ma apuc de treaba iti dau un pm cu id-ul meu de mess, sau da-mi tu un pm cu id-ul tau si vb acolo mai multe...
Merci inca o data pentru ajutor !

iviTe 19-02-09 19:15

frumoase gumele :) (mai ales masina :shock:) sa ai parte de ele ff multi km fara probleme :D bafta ...

mrkane 21-02-09 23:13

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 2088148)
mrkane, ca să nu fie discuţii şi să nu fim off-topic propun să lansezi o provocare oficială pe secţiunea de provocări, pui linkul aici, şi discutaţi acolo subiectul care ţi-a trezit ţie interesul, e ok aşa?

eu nu am PROVOCAT pe nimeni, am scris un post in care am zis ca sunt curios daca espero asta si trage pe cat de bine arata si totul de aici a degenerat, pana la urma chiar ca nici nu ma mai intereseaza nimic daca asa sta treaba aici cu sters posturi si dinastea, fiecare face ce-l tae capu....

poate ca eu am gresit ca m-am bagat in seama complet aiurea

Snapy_xxl 22-02-09 08:44

Si asa o sa sterg inca o data ce este offtopic, o sa te mai intreb ceva...Suferi de mania persecutiei? Ce era sa fac? Sa las toata discutia, dupa care mai vine un user, isi mai da si el cu parerea si uite asa pana se fac cateva pagini bune numai cu aberatii si offtopic-uri. Deasta sunt moderator, ca sa sterg posturile care sunt "pe langa subiect". Crezi ca am sters asa, "dupa cum m-a taiat capul"? Fa o reclamatie atunci.

Toate cele bune!

claudiu lucian 22-02-09 10:47

Quote:

Originally Posted by mrkane (Post 2088768)
eu nu am PROVOCAT pe nimeni, am scris un post in care am zis ca sunt curios daca espero asta si trage pe cat de bine arata si totul de aici a degenerat, pana la urma chiar ca nici nu ma mai intereseaza nimic daca asa sta treaba aici cu sters posturi si dinastea, fiecare face ce-l tae capu....

poate ca eu am gresit ca m-am bagat in seama complet aiurea

pot sa iti raspund eu...DA, masina trage mai mult decat arata!

on: marfa cauciucele, stau bine pe jante..trase asa:D fa ceva cu rugina aia ca o scapi...fa macar pasajele, nu te costa mult! e pacat de jante si de motoru ala!:D

bafta!

bobby_gsi2 22-02-09 12:32

Masina arata belea si fuge tare de tot...am vazut-o personal la legale la Pitesti......are si bord din ala electronic...sau cum se numeste. In afara de ruginica aia.....e super belea.Bafta

b-01-ptk 22-02-09 13:10

bafta multa si multe succese N D Y ...... poate mergem pe 15 martie la craiova , sa le arati la oameni k are si CATIVA caluti masinuta

dog99 05-03-09 10:11

Quote:

Originally Posted by N D Y (Post 2080314)
:D RADU !:hug::D
Rob3rt_espero- In scurt timp o sa am ceva piese pentru tine ... NUMAI DACA ESTI HOTARAT cauta-ma .Nu imi plac cei care pun aiurea o mie de intrebari si nu fac nimic la masina !
Acum... iarasi am schimbat gumele si am ajuns in sfarsit la combinatia perfecta pentru mine ! Stretchhed tires !:chuckel:

doamne criminale pot fi jantele astea.carioca asta maro care e intinsa pe masina nu o stergi?:D

N D Y 05-03-09 10:28

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by dog99 (Post 2120705)
doamne criminale pot fi jantele astea.carioca asta maro care e intinsa pe masina nu o stergi?:D

:D Nu o sterg! :D ...ca imi place RAT STYLE! :D:D:D

ovidiu89 05-03-09 13:10

arata super masina..si mai bine termini ce ai de facut iar dupa aceea o bagi la o vopsire integrala si gata decat sa le faci pe bucati...

Co5m1n eXtreme 05-03-09 13:36

:))) RAT STYLE .... i like it ;) noutati nimic ???

RIcKO 28-03-09 20:14

superba masina cu jantele alea .....te invidiez..:d grij de ea

B-64-KTL 30-03-09 20:08

Felicitari pentru masina....la Pitesti am avut ocazia sa o vad ,,live" si arata bine rau. Din pacate pana acum nu am apucat s-o vad si in actiune dar sunt sigur ca trage grav. Felicitari inca o data si ai grija de ea.

All times are GMT +2. The time now is 01:15.

- Copyright 2026 4Tuning