![]() |
Re: Club TICO
cu acceptul lui bz51zid as dori sa vectorizez si sa stilizez un pic Nr. 14, se poate? Daca nu, o iau de la 0 cu poza originala
|
binenteles BogdanT chear te rog
|
bogdane incearca sa bagi niste culori care sa se potriveasca, eu inclin spre portocaliu, negru caci merg bine :)
|
io zic ca e mai bine sa o lasati asa ... e draguta .. .salut si bine v-am gasit ... sunt si io un conducator de ticozaur !! am si io loc in clubul vostru ?!
|
buna razvan si bine ai venit printre noi astia ce avem pe suflet o iubire mica :)
|
CU CAT MAI MULTI CU ATAT MAI BINE NUMAI SA NE INTELEGEM
eu zic ca fiecare sa si-o faca ce culoare vrea dar sa pastram acelas desen fiecare si-l face in funtie de culoarea masini sau de preferinte HAI SA NE HOTARAM ODATA CA IMBATRANIM SI TOT NU AM FOST IN STARE SA ALEGEM UNUL |
Nr 14 ! :twisted:
|
ieeeaaa nr. 14 :)
|
si io tot 14 zic dar fara rosul ala care-l inconjoara ... mai bine venea un negru ... !!
Va multumesc ptr primire si sigur ne vom intelege ... sunt baiat bun !! veti vedea !! |
1 Attachment(s)
Va place ? ...ceva simplu si finut .. parerea mea e ca fiecare sa-si puna culorile in functie de culoarea masini !!
|
Stiu ca suna beton dar .......... INTERNATIONAL ? ....... avand in vedere ca altii prin EU au cluburile lor ........ au fost anuntati ? :-) parerea mea: suna exact ca Dacia 1310 Berlina M3 Super Sport Gti Turbo, A6, "M7" ...... de ce nu TICO CLUB ROMANIA ?
ps: repet,e doar o parere, ma voi conforma oricarei schimbari pana la rezultatul final, toti avem drept de "veto" nu ? |
1 Attachment(s)
Vad ca v-ati trezit. 'neata :-) ! Tatarman 8!:twisted:
|
1 Attachment(s)
Observ ca unele idei dintr-ale mele v-au placut (membru nr... & Romania).Nu tre sa-mi multumiti:-P ;) . Afis "Tico Team " :-) -Tatarman 9 ! Da bine pe un perete ham?;)
|
da sunt dragute ... neata`
|
tm32cip...sa taiem inter....si sa lasam doar national ?! era doar o parere !!
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:23. |
- Copyright 2026 4Tuning