![]() |
Re: Skoda RS TFSI by DimSport
mai exista masina asta?celebra skoda tfsi cea mai tare din tara?nu de alta dar sunt in tara cu masina si vreau sa demonstrez si eu inca odata ca nu este nici pe departe ceea ce pare si ceea ce se da.eu nam decat 258cp pe dyno deci mult mai jos.asa ca spunemi cum facem ca sa vedem adevarul daca chiar e cel mai tare tfsi sau nu.ciao
|
Quote:
intre timp multa bafta cu caii existenti si posibil viitori!8) |
imi pare rau.saptamana viitoare plec.dar poate avem ocazia la toamna.pai in bucuresti ca eu in bucuresti stau.te asigur ca nu o sa ramai mult timp cel mai tare pe cod bwa.o sa vina si proba contrarie.oricum felicitari pt masina merge f bine.chiar prea bine.si eu ca si tine am incercat mai multe variante de softuri apr,giac,revo,neuspeed si lam ales pe cel care mia placut mai mult.ciao
|
pazea ca asta e d-ala fitzos cu firme straineze...nume grele :lol:
apropo nu investi prea mult in masina ca tot fwd ramane... |
Quote:
daca nu ne vedem...drum bun! |
Quote:
|
Quote:
|
pai si poate gasesti o masina neutra care sa fie luata ca etalon....de tine acum si de yoda mai tarziu, daca nu a facut-o deja.
gasiti tot un TFSI, sau un 1.8T :) sau orice altceva. |
@Albush, mai exact cand pleci saptamana viitoare?! :D Nu de alta, dar as vrea sa imi incerc si eu puterile cu tine, mai ales ca vad ca ai LSD (si presupun ca te referi la diferential, nu la usi ;)) + niste gume mai "bunicele" :). Dupa reteta ar trebui sa fie sa fie o plecare pe cinste pt o tractiune.
Scuze, sa ma prezint: Polo GTI + evacuare + soft. 180cp pe dyno |
cunosc masina am auzit dspre u si ca merge f bine.imi pare ca ai facut cu speeder si te a facut sau ma insel.asa ca nu cred ca ar avea rost.eu vreau doar sa stiu daca e chiar cel mai tare tfsi de 200 din ro cu evacuare ambreiaj si admisie .atata tot .dap despre limited sleep diferential este vb
|
ZYX, daca nu vrea 1.8T, cred ca putem sa ii gasim un GTI ? :) cu soft, evacuare si admisie?
|
Quote:
|
Quote:
Meme, stai la coada... Si oricum... :D |
imi pare rau dar astazi plec.zyx nu am vrut sa zic ca masina ta nu ar fi ok sau ceva de genul.masina lui speeder merge mult mai bine acum decat cand ai stat cu el si nu ma indoiesc de ceea ce spui.meme stiu si masina ta era in lucru la garaj la nht cand am trecut cu cineva pe acolo.stiu ca ai ko4 si stiu chiar si de unde ai softul.repet imi pare rau ca nu stau mai mult si ca nu am cum sa va onorez chiar daca pierdeam.eu am vrut sa incerc cu yoda pacat ca nu are masina.la toamna cand o sa stau mai mult acasa sper sa ne vedem va salut .bafta
|
Foaie verde laba gastii, ce frumoasa pasare e porcul! Cam asa o dai tu. Puteai sa spui ca pleci azi nu ca una, ca alta... Si, chiar imi imaginez cum masina lui speeder merge acum muuuuult mai tare, de parca si-a mai pus un soft, nu?! Whatever... Drum bun si poate data viitoare cand vii, accepti si tu provocarile asa cum ai vrea ca provocarile lansate de tine sa fie acceptate! Corect, nu?!
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:56. |
- Copyright 2026 4Tuning