![]() |
tekno .... :) repara-ti greseala tati .. ca ti-a sarit lumea in cap... :P , sunt sigur ca tekno vb de proastele alea cum a fost aia din cj... cand a murit lica... a zis totul TOTUL in fata camerei...
|
exact Sant0S... macar tu ai vazut interviu... femeile ca alea nu au ce cauta acolo amh... mai bine nu vedem tzatze shi buci la curse decat dealea... nu am ce greshala sa repar... am zis mai sus... inafara de cele care vin shi se dau... car la noi la cluj inca nu is... ce sa mai zic ca le auzeam cum povesteau la telefon cu altele...\"yoooooooooooooooooooy tuh... sa vezi ca is la curse ilegale.... ce fain iiiiiiiiiiiiiiii .... acolo in ?^%$^%$^%^ shti unde ii locu?\" pai ce **** mea... asha mai bine facem afishe fratzilor dam shi pe radio shi zicem unde mergem... shi ***** aia ce a dat interviu era rupta de beata... omu murise aoclo... shi ea cu un zambet pana la urechi... pai bagamiash **** in aproapele ei de tampita... s-a apucat de povestit pe unde au mai fost baietzi... shi ca infiecare saptamana au loc... ce **** mea e asta? sper ca ma intzelegetzi dece-s nerovs shi de ce nu mai vreau sa vad femei la curse...
cecilia... nu e cazul sa te enervezi... nu m-am referit la tine ci ala alea care vin doar sa se afirme cu fizicu lor pe acolo... shi de alea care shi le aduci baietzii... decat asha mai bine fara ele... pace! |
Bai misoginule, daca dadea cu papagalu' un sconcs, faceai la fel ??? Ce ai fi vrut atunci, sa nu mai vina baietii la curse ???
|
daca dadeau baietzii cu papagalu... da! sa nu mai vina nici ei... da-i in ***** mamii lor ca de ashtia nu imi trebuie pe cap... oricum... deacum o sa ramana doar baietzii adevaratzi nu totzi ratatzi care au auzit din gura in gura pe unde mergem shi nici nu o sa se mai auda din gura in gura... ma *** in mama lor... daca-s turnatori nu-i nevoie de ei mai bine sa nu vina... ca-s femei ca-s barbatzi, trag **** in gurile lor ca sa aiba ce vorbi la politzie!
|
Stai razvratitule, ca nu cred ca ai de ce sa sari asa... Mai ales ca tu nu participi, nu ??? :P :P :P Privitul nu costa nimic... Pune-i sa injure pe aia care-si belesc masinile si stau cu tarsha in kur ca vine garda.
Cel putin, asa am auzit io la televizor... :wink: |
nush cum sa itzi zic... nu am mashina... ca ash participa shi fara carnet.. da sa imi bag ****... yo cand ma duc acolo nu ma duc sa privesc... ma duc pentru ca baietzii is cam slab pregatitzi shi nu shtiu sa se puna singuri la linie... tre sa ma duc yo sau sergiu (pt cine i-l shtie) sa le zic... \"hai mah cu care vrei sa te dai?\" yo le dau startu'... sa nu crezi ca yo nu-s cu firca-n cur ca vine garda... deaia fac yo atata scandal... ca vin acolo totzi cretinii care toarna... cu femeile lor cu tot! shi macar de s-ar da, da' shti ce fac? se dau jos din mashini... le aprcheaza mai jos... shi vin shi se aduna totzi ca proshti la start de ne incurca pe noi... :x sa le iau mamele la shuturi in rect :pissed:
shi inca o faza... ashtia is sugaci... totzi ar sta sa priveasca da nici unu nu ar vrea sa stea de 6... a stat odata un prieten... da' nici macar un mersi nu i-a zis nimeni... s-a enervat shi nu mai sta acum nici el... |
Oki, am inteles... Si la noi estem din astia gen tu... :wink: Bafta !!!
|
mmdeah... multzam... ma bucur ca mi-ai intzeles frustrarea...
|
ooooo tekno REStekPA :) , cati ani ai apropo....
|
mmdeah... acu ma iei la ASL a? :P ce conteaza?
|
pai conteaza ca si eu sunt tot pe acolo :) :)
|
pai vezi... yo mai am pana in iarna shi fac shcoala de shoferi... atunci
|
:lol: hai sa fim seriosi ... toti ii sariti in cap la Tekno ca nu vrea femei la curse ... da numa asa de intrebare ... ce va-ti face daca vine o masina de femei care stau sa se holbe (presupunem ca Tico) ... si vine garda ... toti o luati la goana si le opreste pe alea si incep gagicile sa spuna (cum au zis de altfel si le TV - accident Lica) ... a participat ala si ala si alalalt! fain ar fi nu??
acum eu nu zic ca sunt fete adevarate care se si dau si se stiu ... da parerea mea e ca nu orice cartof ajunge STAR! stiti voi ce zic! lucru valabil si al baieti! |
mersi de sustzinere n0namee... cam asta am vrut sa zic shi eu... yo am zis-o pe lung...
|
As vrea sa spun urmatorul lucru:DE TURNATORI NU VOM SCAPA NICIODATA.Cel mai bun exemplu a fost ultima intalnire a noastra,s-a zis locul si nici nu am ajuns acolo k deja era garda.Deci sa-i F***M IN GURA pe toti TURNATORII,ca doar atat putem face.Respekt
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:29. |
- Copyright 2026 4Tuning