![]() |
Re: E36 - 316i TURBO BY TTS
325i e46 dubluvanos pe dyno stok a scos la roata 170 cai.
|
Quote:
Felicitari !! Frumos rezultat, cu asta ai inchis gura la lumea de pe aici ! Mult succes. |
Quote:
La cutie manuala se calculeaza in general 15% pierdere ,la automat 20%, e o regula generala care poate sa difere de la masina. |
Quote:
Daca te prinde prostia si apesi pedala tare in oras poate sa consume si 16% ,atunci cat poate sa consume un 2.5 turbo? Deci cei care vor sa tina o masina cu costuri mici (impozit ,asigurare, consum) si performanta buna asta ar fi o varianta. Daca luam in considerare ca platest impozit pe 2.5 1000 lei si pe 1.6 60 lei in 5 ani se amortizeaza costul kitului turbo. Sunt multi care pot permite si motoare mari , e norocul lor |
Quote:
In cazul tau, daca uzai o suflanta cu potential mai mare, obtineai si rezultate mult mai inpresionante! |
Quote:
|
Quote:
Nu numai turbina conteaza trebuie si interne ce sa suporte presiunea mare, si asa e crestere de 90% de putere cu interne stock. sa nu vorbim de f1 si in karting am dezfacut motorul dupa fiecare cursa. Motorul asta a mers deja 40000 km cu turbo fara probleme. Cine stie poate ca rezista si la 1,3 bar 1-2 zile dar nu am chef de joaca nici bani in plus pentru alt motor |
respect pt proiect si il apreciez maxim ...l-am urmarit cu interes din primele postari :)
|
Felicitari pentru realizare , ai dat peste nas multora , cum a spus si cineva mai sus.
Spuneai ca folosesti masina zi de zi ... de curiozitate (ca fapt divers) nu de alta... ce consum ii scoti? cu turbo? (Am doar o curiozitate fata de cel stock) |
Quote:
in oras cam 10 daca merg normal, si 15 daca am chef de rally. Am incercat cu remorca aveam 600 kg pe remorca, si turbo a consumat cu un litru mai putin decat cand era aspirat si avea aceas kg pe el. |
E36 - 316i TURBO, povestea continua si carcotasii nu mai au ce zice. 40000 km? Bun asa, la cat mai multi in continuare!
|
Quote:
La cat mai multi km !! Felicitari ! |
3 Attachment(s)
in sfarsit a sosit si ambreajul,228mm, volanta a fost usurata si echilibrat dupa cum se vede si pe poze ,pe disc a fost pus kevlar si placa a fost intarita .
Suprafetele unde are aderenta kevlarul au fost refacute si pe placa si pe volanta . Deci refacut totul asa cum trebuie de Ati (ATIX RACING) expertul in ambreaje. |
da,am facut si eu la el cateva kituri complete , iasa treaba ! :twisted:
|
Cat a costat toata operatiunea pentru ambreaj?
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:37. |
- Copyright 2026 4Tuning