![]() |
Re: Singurul Drifter profesionist roman este membru 4Tuning si presedintele Asociatie
Multi de BRAVOOOO...
Felicitari pt ceea ce faci, si pt k spui sus si tare k esti roman... Numai respect... Tine-o tot asa! |
Re: Singurul Drifter profesionist roman este membru 4Tuning si presedintele Asociatie
Quote:
|
super .... suntem f incantatzi ca te avem pe forum pt a ne impartasi din experietele tale in ale drifting-ului.. + ca esti roman si asta ne da si mai multe sperantze pt viitor in ceea ce priveste drifting-ul in special si competitziile auto/tuning-ul in general de la noi...
..te asteptam pt o demonstratzie si aici in ROMANIA bafta in continuare... |
felicitari Florine!!!!! suntem mandrii de tine!!!te-am vazut cand ai fost pe acasa in cateva drifturi mai discrete prin oras si ne-ai rupt fasu!!!!!
RESPECT |
What a Day !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
Azi am organizat impreuna cu managementul circuitului Wesbank raceway o mini competitie de drift :) care pana la final sa transformat intr-un eveniment de proportii..... cu multi spectatori, mult fum si mai ales multe cauciucuri distruse :) S-a facut practice dimineata, calificari pe la amiaza si competitia dupa masa :).... A fost interesant si dificil, am ajuns in Finala cu un M3 de peste 500 de cai preparat de drift, jumate masina din fibra de carbon :) !!! La finala in tandem prima tura a mers el in fata, unde am luat un pic de avantaj pt ca linia urmata de el nu a fost perfecta :) A doua tura am fost in fata si am reusit sa imi pastrez avantajul ..... la mustata :) Oricum am castigat si satisfactia e uimitoare .... inca vibrez :)) Am fost intervievat in fata spectatorilor .... etc .... Cateva poze .... si filmuletze :D |
:) what a day indeed !
Tocmai m-am intors si eu de la primul eveniment pe 2007 de Drift La fel cauciuc ars mult zgomot si full de japoneze ! Te inteleg Tengule cum e sa traiesti saptamanal sentimentul ! Se face topic special pt prezentarea evenimntului de azi ! |
1 Attachment(s)
Finala Sky Vs M3
|
9 Attachment(s)
Poze eveniment
|
Quote:
Multa bafta in continuare. Te asteptam la 4t Day. |
3 Attachment(s)
some more action shots
|
1 Attachment(s)
Solo run Calificari
|
Quote:
|
14 Attachment(s)
Inca un set de poze de la eveniment
WestBank Raceway Poate ne spui Tengule .. ce se castiga dupa astfel de competitii ? |
florine, nu k esti tare. esti cel mai tare!!!! felicitari si mult respect din partea mea!!! felicitari pt ce ai realizat. si poate dai si u un semnal knd ajungi in tara. Belea masina! sunt un mare fan skyline. nu t lua dupa varsta mea. mic da' al dracu' rau d tot. RESPECT!
|
Cum zicea si CJ-01-WOB : Ce ai castigat, in afara de putina adrenalina?
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:16. |
- Copyright 2026 4Tuning