Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   This Is My Ride....:) (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/34747-this-is-my-ride.html)

shorty_23 26-02-08 20:44

Re: This Is My Ride....:)

Quote:

Originally Posted by MariusTm29 (Post 1384653)
incredibil .... dar vai ce toba are , dar vai ce jante are ... ..... dar vai ce kitch .

da' u ai citit si posturile???
omul vrea sa scape d toate prostiile de p ea...
scuze de off-topic

pt cheder...bv man...o sa iasa bine blonda ta!!!
mult succes!!!

cheder 26-02-08 21:13

Quote:

Originally Posted by MariusTm29 (Post 1384653)
incredibil .... dar vai ce toba are , dar vai ce jante are ... ..... dar vai ce kitch .

mah u altceva nus ce sa mai zici din greseala am dat de u si pe u tube.....sa iti traiasca vaca din gradina....

Quote:

Originally Posted by shorty_23 (Post 1385279)
da' u ai citit si posturile???
omul vrea sa scape d toate prostiile de p ea...
scuze de off-topic

pt cheder...bv man...o sa iasa bine blonda ta!!!
mult succes!!!

....merci mult asta imi doresc cel mai mult .....imi place masinuta ta....e o bijuterie

kidu2006 26-02-08 23:45

Mai ai ma masina???Sa va spun parerea mea,din fabrica nu a iesit cu motor+cutie de alpine never ever!asa a spus el...
Odata candva a avut si un motor de alpine+cutie(POATEEEE),dupa care au urmat alti proprietari + schimbarea motorului = taximetrie;)
In prostia mea,nu reusesc sa-mi dau seama cum e treaba cu aripile din fibra si usi si ce ai mai enumerat pe acolo...
Adica masina o sa fie toata din fibra??Pune-i si aripi de avion,dar sa fie tot din fibra daia,poate incepi sa zbori cu ea:???:
In fine,sfatul meu este sa respiri usor si sa citesti ce-ti scriu baietii pe aici,si de ce nu?!,sa te uiti si la alte masini gen GORDINI cum iti doresti tu
Am observat ca pana acum nu ai raspuns la niciuna din intrebarile care ti-au fost puse
Una ar fi care ma macina si pe mine,cum sta filtru ala de aer acolo,asa sculat:lol:si gata sa-si ia zborul?
E pus la misto am inteles...
Cu motorul pana la urma?am nimerit-o cu ce am spus mai sus???
Si ar mai fi...oricum,speram sa-i faci tabla cat mai curand si cat mai bine!Stai linistit ca te intelegem ca nu sunt "lovele" si multi au inceput de la zero,dar sa nu ne batem joc de noi si de imaginea noastra;)

cheder 27-02-08 21:40

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by kidu2006 (Post 1385787)
Mai ai ma masina???Sa va spun parerea mea,din fabrica nu a iesit cu motor+cutie de alpine never ever!asa a spus el...
Odata candva a avut si un motor de alpine+cutie(POATEEEE),dupa care au urmat alti proprietari + schimbarea motorului = taximetrie;)
In prostia mea,nu reusesc sa-mi dau seama cum e treaba cu aripile din fibra si usi si ce ai mai enumerat pe acolo...
Adica masina o sa fie toata din fibra??Pune-i si aripi de avion,dar sa fie tot din fibra daia,poate incepi sa zbori cu ea:???:
In fine,sfatul meu este sa respiri usor si sa citesti ce-ti scriu baietii pe aici,si de ce nu?!,sa te uiti si la alte masini gen GORDINI cum iti doresti tu
Am observat ca pana acum nu ai raspuns la niciuna din intrebarile care ti-au fost puse
Una ar fi care ma macina si pe mine,cum sta filtru ala de aer acolo,asa sculat:lol:si gata sa-si ia zborul?
E pus la misto am inteles...
Cu motorul pana la urma?am nimerit-o cu ce am spus mai sus???
Si ar mai fi...oricum,speram sa-i faci tabla cat mai curand si cat mai bine!Stai linistit ca te intelegem ca nu sunt "lovele" si multi au inceput de la zero,dar sa nu ne batem joc de noi si de imaginea noastra;)

imi place ce ai spus....serios. primele poze au fost demult facute pe cand nici eu nu stiam ce vreau defapt.:oops::cry:..m-am luat in gura cu toti de aici...si pana la urma am spus STOP sa revin la realitate ca defapt cu basinile'n cap nu rezolvi nimik si dinpotriva iti faci dusmani ....filtrul ala era pus asa de idee el acum e montat ca sa am acolo un "filtru" ..:?:...incet in cet o sa pot sa imi realizez visul8)

B-11-AYG 27-02-08 21:43

Quote:

Originally Posted by cheder (Post 1387889)
imi place ce ai spus....serios. primele poze au fost demult facute pe cand nici eu nu stiam ce vreau defapt.:oops::cry:..m-am luat in gura cu toti de aici...si pana la urma am spus STOP sa revin la realitate ca defapt cu basinile'n cap nu rezolvi nimik si dinpotriva iti faci dusmani ....filtrul ala era pus asa de idee el acum e montat ca sa am acolo un "filtru" ..:?:...incet in cet o sa pot sa imi realizez visul8)

ce capac ti-am dat:twisted:

cheder 27-02-08 21:45

1 Attachment(s)
......un vis

cheder 27-02-08 21:46

Quote:

Originally Posted by dj_13055 (Post 1387895)
ce capac ti-am dat:twisted:

:))):-):-) ce ceasuri ti-am dat

Jesse 08-03-08 17:14

Bafta la lucru. Sa reusesti ce vrei :)

ynp_46 08-03-08 23:08

7 Attachment(s)
poze.....:D

yntisar24 08-03-08 23:32

Ruginii....cauta alta caroserie sau fa-i tinichigeria ca scoate capu pisica:))...si poate iti intra mintile in cap .....k numai prostii faci la masina asta......ia-o k pe un sfat nu mi-o lua in nume de rau!bafta in continuare cu maretul tau proiect

Sirius 10-03-08 18:36

numai volanul si cat de cat satozele sunt de ea...in rest...
apropo, manerele unde sunt? cum inchizi usa din interior??

TwentyOne 11-03-08 22:36

Quote:

Originally Posted by Sirius (Post 1414628)
numai volanul si cat de cat satozele sunt de ea...in rest...
apropo, manerele unde sunt? cum inchizi usa din interior??

coboara geamu...

B-69-TAU 11-03-08 23:26

sau roaga un pieton:)):)):))

Ja_Rule 11-03-08 23:30

ce nebuni ...

B-11-AYG 12-03-08 12:48

Quote:

Originally Posted by B-69-TAU (Post 1418221)
sau roaga un pieton:)):)):))

asa faci si tu;) am vazut eu:tetter:
eu am un ciocan intotdeauna la indemana:rolleyes2

All times are GMT +2. The time now is 18:49.

- Copyright 2026 4Tuning