Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia Snow White (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/346761-dacia-snow-white.html)

sheiky93 31-03-13 17:10

Re: O noua dacie !

fa si acele rosii ! :) ca nu prea se vad

tuner-man 01-04-13 15:35

3 Attachment(s)
Exact asta urmeaza acele rosii si mici modificari ! Intre timp am facut rost de un turometru care a intrat deja la refacut :D Inca strang piese si sper sa ma apuc serios de ea toata dupa Paste !

valy1233 01-04-13 15:37

cam putine ture :-)

giubau_v8 01-04-13 19:19

Quote:

Originally Posted by tuner-man (Post 5423052)
Exact asta urmeaza acele rosii si mici modificari ! Intre timp am facut rost de un turometru care a intrat deja la refacut :D Inca strang piese si sper sa ma apuc serios de ea toata dupa Paste !

Care e rostul acestui turometru? Am vazut ca ai bord cu turometru deja :rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2

tuner-man 01-04-13 21:24

Quote:

Originally Posted by giubau_v8 (Post 5423294)
Care e rostul acestui turometru? Am vazut ca ai bord cu turometru deja :rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2

Turometrul meu e bulangiu :D:lol: are nebuniile lui si plus de asta am unele idei , si atunci o sa vezi si rostul turometrului asta !

tuner-man 01-04-13 21:25

Quote:

Originally Posted by valy1233 (Post 5423056)
cam putine ture :-)

E masina mea , la care eu schimb piese , eu bag bani in ea , 6000 este exagerat de mult :lol: nici macar nu va ajunge vreodata acolo !

giubau_v8 01-04-13 22:19

Quote:

Originally Posted by tuner-man (Post 5423529)
Turometrul meu e bulangiu :D:lol: are nebuniile lui si plus de asta am unele idei , si atunci o sa vezi si rostul turometrului asta !

Am inteles. Numai sa nu il agati pe bord, cu suportul lui original, urat mai vine :D .
Am avut si eu probleme cu turometrul la un moment dat, ba mergea ba nu mergea...era din blocul de sigurante, siguranta slaba.....

R.Equinox 02-04-13 10:07

Quote:

Originally Posted by tuner-man (Post 5423529)

Acest turometru vine in noua consola cumva?:lol::lol:

tuner-man 03-04-13 19:11

7 Attachment(s)
Intre timp am reusit sa intru si in posesia autocolantului pentru ceasuri , si am montat o cotiera ! Abtibilde domnule , cine stie poate merge mai tare oleaca :D
Inca strangem piese , vremea nu permite altceva , am achizitionat si o presa pentru arcuri fata !

R.Equinox 03-04-13 19:15

Pai,sa trecem la treaba:)):))

Cotiera sta fix?..adica nu se misca de colo in colo?:))

tuner-man 03-04-13 19:19

Quote:

Originally Posted by R.Equinox (Post 5425969)
Pai,sa trecem la treaba:)):))

Cotiera sta fix?..adica nu se misca de colo in colo?:))

Este fixa fixa nu se misca nu scartzaie nu baraie nu nimic ! :D

valy1233 03-04-13 19:49

cu asa zisa presa,nu poti sa faci decat sa mentii arcul pe loc acolo,nu ai cum sa il schimbi...asta e buna sa schimbi telescoapele...asta dupa ce dai tot bratul ala jos

Razvan11. 03-04-13 20:01

Bun ceasuri noi, hai sa le vedem pe masina, nu cred ca necesita vreme frumoasa sa pui abtipildurile de la ceasuri :d

tuner-man 03-04-13 20:43

Quote:

Originally Posted by valy1233 (Post 5426021)
cu asa zisa presa,nu poti sa faci decat sa mentii arcul pe loc acolo,nu ai cum sa il schimbi...asta e buna sa schimbi telescoapele...asta dupa ce dai tot bratul ala jos

Cu aceasta presa presezi arcurile , scoti amortizorul apoi pui presele normale si dai afara arcul ! E mult mai safe asa am deja 2 feluri de prese yato daca vrei iti fac poze la ele dar nu intra cat trebuie sa le presezi calumea. Ideea e simpla cu presa din poza presezi arcul maxim , pui prese normale pe arcuri si dai drumul la presa de dacie. Cu celelalte nu incap si te chinui ft mult ! ;)

valy1233 03-04-13 20:44

Quote:

Originally Posted by tuner-man (Post 5426107)
Cu aceasta presa presezi arcurile , scoti amortizorul apoi pui presele normale si dai afara arcul ! E mult mai safe asa am deja 2 feluri de prese yato daca vrei iti fac poze la ele dar nu intra cat trebuie sa le presezi calumea. Ideea e simpla cu presa din poza presezi arcul maxim , pui prese normale pe arcuri si dai drumul la presa de dacie. Cu celelalte nu incap si te chinui ft mult ! ;)

asa da daca ai si presa cealalta ;)

All times are GMT +2. The time now is 18:42.

- Copyright 2026 4Tuning