Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   ORICE VS WRX-STI PE 1/4 MILA (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/3453-vs-wrx-sti-1-4-mila.html)

SEBASTIAN 06-10-05 23:10

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EVOLUTION8\"
Quote:

Teoria asta...
Ai ma masina sa te dai cu mine.
Orice maisna as avea nu m-as da ma cu tine.

...cititi postul anterior ca sa pricepeti mesajul meu :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Bravo academicianule! :lol: :lol: :lol:
Dupa teoria ta SEI nu de pricepe la EVO ia stalcit numele.
In concluzie nu tu nu te pricepi deloc la masini(maisna). :wink:
Crezi ca proverbul ala cu prostul nu e....daca nu e si fudul se poate aplica in cazul tau? :lol: :lol: :lol:
Eu iti propun un ton mai decent, sa fi mai rezervat, sa mai asculti si la aia ca SEI care au tinut strada in spate de atatea ori. :shock:
Nu vreau sa te jignesc ci sa-ti arat ca si tu grsesti ca noi astia de pe aici, si eu gresesc destul de des, dar recunosc si nu-mi surade ideea de a ma face ca nu pricep din cauza unei litere, virgule sau altceva de genul asta.
Aici tu incerci sa dezbini lumea, in interesul cui o faci?

Subaru de serie nu e o bomba insa bricolat substantial este cel mai bun, daca nu exagerati si-l aruncati in lupte cu F sau Miguri.

fishbone 07-10-05 04:22

Gotta love japanese muscle ...

EVOLUTION8 07-10-05 11:11

Quote:

Orice maisna as avea nu m-as da ma cu tine.
Asta este o greseala de tiparire,si mi-o recunosc.
Si vad ca sunt inversate doua litere.
Quote:

Nu vreau sa te jignesc ci sa-ti arat ca si tu grsesti ca noi astia de pe aici, si eu gresesc destul de des, dar recunosc si nu-mi surade ideea de a ma face ca nu pricep din cauza unei litere, virgule sau altceva de genul asta.
Citeste te rog frumos paginile din spate si o sa observi greseli nu de scriere sau exprimare ci concrete:
Motorul de supra MK IV cu o singura turbina stock
Mitsubischi nu este folosit doar o singura data ci tot timpul.
Distributie variabila
Etc.

Da sunt de acord cu tine ca toti gresim ca doar suntem, oameni nu masini,dar acest sei ma lasa rece si nu m-am luat de greselile lui de exprimare ci de cu totul altceva. :wink:
Hai sa terminam o data cu asta ca de cateva pagini bune suntem offtopic rau.

EVOLUTION8 07-10-05 12:26

1 Attachment(s)
Quote:

Subaru de serie nu e o bomba insa bricolat substantial este cel mai bun

SEBASTIAN 07-10-05 16:19

Cred ca pentru uni trebuie specificat ca o comparatie sau un versus se face la categorie similara.
Nu poti pune un boxeor de pana cu unul de grea.

EVOLUTION8 07-10-05 16:24

Quote:

La ce te referi ??
Ca este diferenta prea mare intre skyline r 34 si subaru sti ?

maryo 07-10-05 16:54

Haideti bai fratilor mai incetati!
Vorbim acum de masini din poze- rahat-sa fim seriosi!dai un search pe google si gasim masini de 1000 cai.
Vorbiti de masini reale!
Nu ridic in slavi masina lui Sebastian-nu am treaba cu el -decat salut-salut - dar are o masina super tare!!!Fuge grav si voi stiti asta dar nu recunoasteti!!!

EVOLUTION8 07-10-05 17:20

Quote:

Nu ridic in slavi masina lui Sebastian-nu am treaba cu el -decat salut-salut - dar are o masina super tare!!!Fuge grav si voi stiti asta dar nu recunoasteti!!!
Ba da. :wink:

SEBASTIAN 08-10-05 00:30

Re:

Quote:

Quote:

La ce te referi ??
Ca este diferenta prea mare intre skyline r 34 si subaru sti ?

SKILINE R34 este o masina foarte tare, cea mai buna baza de tuning in tarile in care se poate procura si inmatricula.
Daca doriti eu pot face un pariu pe minim 100 000 euro ca aduc masina in tara la start.
Vorbesc serios cine vrea consultam un avocat notar cu taxe catre stat si facem pariul sub forma legala a unui contract. Am prieten care are aceasta masina de peste 1000 cai, nu spune cat dar probabil intr-o luna, doua va fi cea mai tare din lume.

SEBASTIAN 08-10-05 00:33

Re:

Quote:

Originally Posted by \"maryo\"
Haideti bai fratilor mai incetati!
Vorbim acum de masini din poze- rahat-sa fim seriosi!dai un search pe google si gasim masini de 1000 cai.
Vorbiti de masini reale!

Lasa oameni sa viseze, ca sti cum e speranta moare ultima.
Sincer ma bucur cand vad asa masini ca-mi sunt aruncate in fata ca potentiali adversari. Mi-ar placea sa fie cineva dispus sa aduca la start masina asta in Romania, eu nu-mi permit sa o fac.

Calimero2003 08-10-05 05:15

Sebastian am postat ceva pt tine pe Supra vs. Subaru.....prietenul tau daca nu e Japonez cred ca nu are sanse....Nissan Skyline R33 GTR e cea mai rapida masina din lume si asta recunosc toti care au habar de masini...si nu vad de ce Subaru e la categorie \"usoara\" din moment ce bate un Lamborghini..........dupa cum spui tu eu cred ca masina ta e la categoria super grea.........si bravo tie.....dar nu e cea mai tare marca Subaru..........i da grav un Nissan Skyline R33 GTR si R32 i da rau

SEBASTIAN 08-10-05 07:45

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Calimero2003\"
Sebastian am postat ceva pt tine pe Supra vs. Subaru.....prietenul tau daca nu e Japonez cred ca nu are sanse....Nissan Skyline R33 GTR e cea mai rapida masina din lume si asta recunosc toti care au habar de masini...si nu vad de ce Subaru e la categorie \"usoara\" din moment ce bate un Lamborghini..........dupa cum spui tu eu cred ca masina ta e la categoria super grea.........si bravo tie.....dar nu e cea mai tare marca Subaru..........i da grav un Nissan Skyline R33 GTR si R32 i da rau

Prietenul meu a avut primul Skyline de sub 9 sec pe 400 acum nu e cel mai rapid, dar probabil va fi atunci avea un R32 acum face un R34. E aproape gata.

EVOLUTION8 08-10-05 10:57

Quote:

Sincer ma bucur cand vad asa masini ca-mi sunt aruncate in fata ca potentiali adversari. Mi-ar placea sa fie cineva dispus sa aduca la start masina asta in Romania, eu nu-mi permit sa o fac.
Sebastian tu nu ai inteles de ce am pus eu acel film.
Eu am pus acel film sa iti arat cum se tureaza acea masina nu am spus ca aduc eu asa ceva,sau tu ....
Quote:

Subaru de serie nu e o bomba insa bricolat substantial este cel mai bun
Diferentele dintre cele 2 masini nu sunt asa de mari:
Subaru 2,5 300 bhp(4 pistoane)
Skyline 2,6 280 bhp(6 pistoane)

Diferenta de vreo 400 de kg in favoarea lui Subaru.

maryo 08-10-05 11:55

Re:

Cand spui asa ceva despre cineva ar trebui sa il cunosti mai intai!
Daca tu crezi ca stai de vorba cu vreun lingau te inseli amarnik-eu zic sa iti intrebi baietii din craiova(pe radu cu calibra) despre mine si dupa aia sa vorbesti!
Iti zic inca odata-nu ridic in slavi pe nimeni dar sunt masini tari-iar masina lui Sebastian e ft tare.Daca nu ma crezi pe mine-intreaba oamenii care au masini de fuga-sa iti spuna o parere!
Salut!

Quote:

Quote:

Ba da. :wink:

maryo 08-10-05 12:00

Si inca ceva- de ceva vreme nu am mai postat mare lucru aici pentru ca nu ma mai dau-acum am un diesel!
Toata lumea stie de masini din auzite sau de pe net!
Mai Evolution-crede-ma ca e greu al dracu sa faci o masina sa fuga si dupa aia sa o rupi la curse!
De asta am luat foc-ca e usor sa dai search pe google si sa pui posturi!
Fara suparare dar asta e adevarul!

All times are GMT +2. The time now is 22:52.

- Copyright 2026 4Tuning