![]() |
Re: AG 89 COT... Pitesti!!!...
oo cocot .. ai intrat in reparatii .. si modificari .. pff . marfa .. asteptam poze cu usile cand le termini .. si ai grija cu viteza :P
|
Hai ca o sa iasa mijto fara manere pe spate si aripa noua;).... sa faci si tu o filmare cu toba in actiune cu toate ca am auzito si LIVE da se aude bestial rau de tot:twisted: >BAFTA la urmatoarele modificari<
|
cu ocazia asta de ce nu umflii aripile si mai tai din arcuri ii mai arunci si un bad boy look si va arata altfel.. succes si ai grija de ea .. te salut
|
Quote:
|
Quote:
|
bravo ma cocosane k ai inceput si u sa dai atentzie masinutzei nu mai am rabdare vreau sa o vad cum arata terminata si poate o si vopsesti cum am auzit bafta
|
3 Attachment(s)
Astept pareri!... Mai este putin de lucru la masina (sa montez panourile, semnalizarea, sa vopsesc partea albastra a aripi stanga fata, sa ii pun plasa la bara din fata, si cam atat)... ;) Revin cu poze mai clare in scurt timp!... ;)
|
asea nae ;) ... e shukara .. Bafta si fara incidente :P
|
asa mai cocot. bv imi place. si fara incidente.
|
faina mashina moshule, e tare rau :| meserie
|
asa fratee hai ca a iesit suuper masina BAFTA in continuare fara incidente si....pedala ma podea:twisted:
|
hai k a fost bun si accidentul ala la ceva:))altfel nu cred k te apucai akuma de masina.
a iesit super.....imi pare rau k nu ai facut pleoape din capota,dar nu e timpul pierdut de abia ast sa te vad in trafic....o sa fi SENZATIE |
deci cu niste neoane sub ea ...o sa zik lumea k a venit pe pamant OZN...sa mor eu...e misto ...imi place si cred k ma face sa mai bag si eu bani in a mea...nebune bafta in continuare..:D ;) si ne mai vedem in trafic..;)
|
e frumoasa, felicitari misto contrastul dintre culori :)
|
cocosane masina este simpatik dar mai trebuiau ceva o capota prelungita,grila in ton cu bara k sa dea bn la linia masini poate un spoilar pe spate in rest cred k este ok dar vezi c faci cu politzia spor la treaba si sa en vedem dum acelasi loc aceasi ora respect pt munk depusa
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:12. |
- Copyright 2026 4Tuning