Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia mea. b....... (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/34288-dacia-mea.html)

WGF 21-07-07 00:08

Re: dacia mea. b.......

PACAT!!MAREE PACAT!!
era o masina ft frumoasa....oricum is convins ca o sa iasa muult mai frumoasa

vlad_VSV 21-07-07 00:10

ce jante is alea? ce dimens. au?

Ghimpe200 21-07-07 00:29

Quote:

Originally Posted by B-69-TAU (Post 769375)
din ce an este cotetzul asta?

TAU-le,nu mai faceti mah nene misto de el,k am gasit si eu un thread p-aci pe forum,in care lumea era interesata de o dacie vopsita albastru perlat,iar u erai foarte interesat de usile fara manere si modul lor de deschidere,u ai aflat si ai reusit,si te felicit pentru asta,dar nu esti singurul care ar vrea sa isi faca ceva la masina lui sa nu mai fie comuna.Mai sunt si altii,care abia si-au luat permisul,sau masina,si vor sa iasa din comun.Imi pare rau k sunt offtopic,dar mie mi se pare k sunteti rai.
Cat despre masina,fratele meu,incearca sa o tii cat mai simpla,fara abtipilduri inutile gen sparco,nike sau cine stie,capacele la roti,dak tie iti plac,tineti-le,k si TAU a aparut in videoclip cu capace la roti.Nu o da in tiganeala cu stopuri acoperite cu folie,k am incercat si eu si m-am razgandit,e tiganeala tiganeala.Incearca sa te rezolvi mai intai cu tinichigeria,iar dak mai ai buget dupe aia baga-te si la motor.Bafta cu masina si ai grija la incidente!!!

boss_barosanu 22-07-07 16:45

vlad vsv. jantele sunt pe 13
wgf-ule sper sa iasa mai frumoasa.

boss_barosanu 22-07-07 16:45

Quote:

Originally Posted by Ghimpe200 (Post 1007555)
TAU-le,nu mai faceti mah nene misto de el,k am gasit si eu un thread p-aci pe forum,in care lumea era interesata de o dacie vopsita albastru perlat,iar u erai foarte interesat de usile fara manere si modul lor de deschidere,u ai aflat si ai reusit,si te felicit pentru asta,dar nu esti singurul care ar vrea sa isi faca ceva la masina lui sa nu mai fie comuna.Mai sunt si altii,care abia si-au luat permisul,sau masina,si vor sa iasa din comun.Imi pare rau k sunt offtopic,dar mie mi se pare k sunteti rai.
Cat despre masina,fratele meu,incearca sa o tii cat mai simpla,fara abtipilduri inutile gen sparco,nike sau cine stie,capacele la roti,dak tie iti plac,tineti-le,k si TAU a aparut in videoclip cu capace la roti.Nu o da in tiganeala cu stopuri acoperite cu folie,k am incercat si eu si m-am razgandit,e tiganeala tiganeala.Incearca sa te rezolvi mai intai cu tinichigeria,iar dak mai ai buget dupe aia baga-te si la motor.Bafta cu masina si ai grija la incidente!!!

cif abia astept momentul vopsiri sa o aranjez. ca mi-sa luat de ea asa cum arata

boss_barosanu 23-07-07 01:50

3 Attachment(s)
frastilor lucrez la ceasurile de b. sper sa va placa. cu lumina din spate. mai am de lucru

boss_barosanu 25-07-07 01:44

2 Attachment(s)
fratilor ce facem cu garda asta ca nu ne lasa cu folie pe geamuri. cat ma costa sa pun folie omologata????????

Dodo_998 25-07-07 22:29

fa`i frate tablaria si la urma apuca-te de folii si alte nebuneli.. zic eu..

boss_barosanu 25-07-07 23:08

5 Attachment(s)
o fac cif. aveti putina rabdare. lampi bicolore spate si semnalizari albe fata. sper sa va placa

Dodo_998 26-07-07 01:41

da fratioru meu.. uita-te la prima poza cu semnalele.. uita-te si tu.. iti place cum se vad usiile? cu ondulatiile alea in ele? si uita-te ce linie are.. de fapt nu mai are.. uita-te la diferenta intre culoarea de pe partea stanga a masinii si capota !! si am mai observat ceva.. un semnal e mai deschis si unul e mai inchis.. la cele de pe fata ma refer...

boss_barosanu 27-07-07 01:12

am si eu o intrebare. voi cum ziceti sa vops masina
1.alb negr 2 rosu negru 3 rosu. astept sugestii.

Aaronnel^ 27-07-07 01:46

3.rosu.........

Ghimpe200 27-07-07 02:35

3.Rosu,adik culoarea ei,si mie imi place combinatia rosu-negru,da sa nu ajungem la kitch.Rosu cel mai bun si sigur.Lampile de semnal fata sunt criminale,te felicit.Astea urmeaza si la mine.

Cypy... 27-07-07 03:10

sal sunt si eu nou p aici
si in curand am sa pun poze cu dacia mea din `86 p care vreau sai fac modificari la motor . k recent am scimbat toata tabla si am vopsito albastru descis (blue684)
ast sugesti de la voi

boss_barosanu 27-07-07 13:08

fratilor eu normal asi vrea sa o fac alb negru . sau sa incerc sa pun capota de pe dem sa vad cum arata rosu cu negru. sper sa dea bine rosu cu negru

All times are GMT +2. The time now is 11:45.

- Copyright 2026 4Tuning