![]() |
Re: Ce parere aveti despre smart?
E un tip in Bucuresti care dezmembra 2 smarturi.
Nu mai stiu de unde sa-l iau ca benzforum nu mai exista. Da-i cu gugalu ca alta solutie nu ai. |
salutare tuturor,
nu am avut inca timp sa citesc toata discutia, insa o voi face zilele viitoare.Postez acest mesaj ca sa ma alatur si eu comunitatii de proprietari sau aderanti la conceptul de smart, intrucat mi-am luat un for two , abia ce am venit de cateva ore din germania.E a doua mea masina, intrucat prima o voi folosi exclusiv de drum lung. Mi-am luat un smart for two din 2002 , cu piele, incalzire scaune, geamuri electrice, oglinai electrice, acoperis panormanic, softouch, ac, jante brabus , de 45 de kw.Am venit cu el din germania si e o masina foarte funny, iti lasa un zambet pe buze, mereu dupa 4500 de ture.mi se pare masina ideala de oras. O singura problema am, am observat ca masina a fost lovita in janta, intrucat e f putin janta indoita, plus ca mi-a mancat cauciucurile de pe spate pana in romania, cred ca e ceva stramb in spate, fuzeta, rulment sau poate telescop. Stie care, cumva, pe cineva la care sa ma duc sa se uite si sa imi zica ce sa iau? Multumesc. |
Mercic Bluey dar nu prea dau de ele pe gugal din aceasta cauza am apelat la voi,cei care aveti si care va invartiti in acest cerc
In continuare va rog sa veniti cu informatii.Le vreau pt ca jantele masinii(in acest moment) au aceeasi dimensiune,adica cele late,urmand sa fac RAR-ul ma tem sa nu-mi faca probleme pt ca pe talon sunt alte dimensiuni Astept,multumesc |
Quote:
Nasol. Eu am trecut rarul cu alte dimensiuni dar erau rotile puse de mercedes.Niste Brabusuri cu 195/50/15 in timp ce pe talon erau trecute maxim 175/xx/15 Cred ca ii intereseaza doar diametrul nu si latimea rotilor. |
Sper sa fie asa cum spui tu
Sunt pe 15 dar foarte late asa ca ma indoiesc ca nu o sa observe |
Ce inseamna foarte late????
|
a, da, uitasem
cum decodez casetofonul ala de smart ca nu am cod? |
Quote:
|
Quote:
Sunt cam dezamagitori dpdv al cunostintelor tehnice la masina asta dar nu stiu cine altcineva se poate ocupa. |
am eu de vanzare 4 roti originale de smart fortwo.ma gasesti pe mess la id paulchirila80 si discutam
|
Quote:
|
Intr-adevar e o dimensiune dubioasa pe fata....
Fa schimb cu unu care are 175/55/15 pe spate :D |
Quote:
|
Am citit topicul asta cap-coada si nu am gasit referire la ceva ce ma deranjeaza. Post de pe un alt forum:
"Salut tuturor iubitorilor de Smart! Ma pregatesc sa-mi cumpar unul, complet echipat, din 2001, motorul de 600cmc cu 70 000km. M-ati speriat putin cu detaliile pe care le-ati enumerat: motorul trebuie schimbat dupa 100 000, turbina dupa 70 000, pierderi de ulei... vreau sa aud si alte pareri, chiar asa sa fie? ma faceti sa renunt la idee...astept cu interes sfatul vostru." Sfatuiti-ma, va rog, prietena mea are ocazia sa cumpere un smart 4-2 600 cm, 82000km zilele astea, o sa mergem sa-i facem o testare amanuntita (la Computest in Vitan, probabil) dar m-a speriat ce au scris aia...motorul schimbat dupa 100k Km, turbina cu probleme... mi se pare exagerat... Multumesc anticipat ! |
nu exista o regula
probleme la motor pot sa apara la orice masina daca are revizia la zi, arunca un ochi pe sub masina mai ales la motor, unde se vede turbina si galeria de evacuare, vezi ca galeria de evacuare este predispusa la fisuri ( prost conecputa din fabrica ) daca nu are fisuri, verifica daca motorul / turbina pierde ulei pe undeva si daca motorul trage ok. daca ii schimbi uleiul la timp, si stii cum sa intreti un motor turbo, o sa aiba viata lunga calitatea proasta a uleiului, sau uleiul insuficient asta omoara orice motor/turbina asa ca stai cu ochii pe nivelul de ulei ca motoroasele astea turbo cam consuma ( 1l la 10mii km, si diferentza dintre nivelul minim si maxim este de 0.7l ) deci atentie mare, si schimba-l la timp. succes |
| All times are GMT +2. The time now is 19:07. |
- Copyright 2026 4Tuning