![]() |
Re: Hunedoara - Accidente
nasol...bn ca nu a murit soferu'
|
7 Attachment(s)
Aseara in giratoriul de la real, dintr-un tir a cazut o piesa de vreo cateva tone. Inca putin si darama viitoarea intrare la SEWS.
Azi dimineata o dacie nu a mai ocolit, s-a urcat pana in mijlocul giratoriului. Duba rasturnata pe la Cristur. |
Ar trebui sa te faci fotograf si reporter de teren :) 8) :)
|
Nu se intelege mare lucru in poze... ar trebui sa te apuci de treaba si sa lasi pozele in timpul lucrului :)))
|
heelp sunt urmarit de ghinion. :oops: cand am franat, un "sofer :!:" a dat cu botu masinii in dos la masina mea. bietu de el nu stia sa pastreze distanta si dupa aia tot el a inceput sa faca gat! multi invata sa conduca la scoala de bucatari :punch::chainsaw:
|
|
grija la femeile de la volan. pun pariu ca e blonda. cum pana mea sa mergi pe mijlocu drumului, nu mai ajunge o banda? :x:chainsaw:
|
nu comentez accidentul de mai sus...
|
acolo la gosa ii naspa ai vreo 400 drum drept si dupa curba larga in panta fara vizibilitate imediat te fura
|
1 Attachment(s)
Matizu cobora de la bazin spre semafoare la union..octavia iesea de la taxiuri de langa kaufland..si POC!!! nu stiu daca erau raniti dar salvarii au venit intr-o veselie..la skoda era umpic puscat spoileru ..matizu era cam sifonat bine in fata..
scuzati rezolutia da am uitat sa-l pun pe 1.3 megapix telefonu :) |
Naspa, naspa, o gamada de accidente....citesc in fiecare zi pe HUON.RO si mi se face parul maciuca....DN7 si zona Brad...conduc detasat la accidente soldate cu decese....:(
|
asa e...e plin de oameni inconstienti pe sosele...multi iau permisul doar asa...si nu au nici un pic de raspundere cand sunt la volan. Baiatul care a murit la Brad imi era prieten...si fata care l'a omorat cica era prietena buna cu el...din pacate alcoolul a costat'o viata unui om...
|
Quote:
|
Si stiti care e culmea ?!
Ca va scapa basma curata ! Tot timpul se intampla asa .. omoara un copil si scapa, ca au grija parintii de odraslele lor. Bine daca scapa cu atat doar, dar se poate sa mai faca aceeasi greseala a doua oara.. Sincer ce se intampla pe zona Brad in ultima vreme e un blestem crunt. Accidente mortale cu gramada, e pacat..e pacat ca sunt copii care isi iau carnetul si pun mana pe masini neavand habar la ce se folosesc pedalele. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:11. |
- Copyright 2026 4Tuning