Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Curse de Accelerare - Liniute (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute.html)
-   -   MPBZ III - 10 martie 2007 (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/33828-mpbz-iii-10-martie-2007-a.html)

Lucian 04-03-07 22:16

Re: MPBZ III - 10 martie 2007

Quote:

Originally Posted by siadimet (Post 781470)
ce impresii boule?tu imi zici mie loganist?tu,care ai o nova care nu a mers niciodata doua curse consecutive?vrei sa facem un bilant cu participarile si rezultatele noastre in paralel in ultimii doi ani?

:)))))))))))))) Nu ma compar cu tien , o tu monstru sacru al curselor de care nu a auzit nimeni . :lol:

mikafly 04-03-07 22:18

Quote:

Originally Posted by siadimet (Post 781474)
sa nu-mi spui ca si tu te pregatisei pt cursa,de iei foc asa!

Nu e pt cursa......e pt faptul ca arunci cu jigniri aiurea.....si nu pot sa stau pasiv cand vad ca jignesti oameni pe care eu ii respect.
Deci te sfatuiesc sa iti tii injuriile pt tine....si daca vrei sa iti masori puterile cu cineva..te astept cu placere...si eu am tot o amarata de Nova......

Lucian 04-03-07 22:19

Quote:

Originally Posted by mikafly (Post 781484)
Nu e pt cursa......e pt faptul ca arunci cu jigniri aiurea.....si nu pot sa stau pasiv cand vad ca jignesti oameni pe care eu ii respect.
Deci te sfatuiesc sa iti tii injuriile pt tine....si daca vrei sa iti masori puterile cu cineva..te astept cu placere...si eu am tot o amarata de Nova......

FLY-ule ... ai grija tati cu loganistul asta. Are un logan minune care scoate 8.5 suta ..... (grame de ulei pe teava) :))))))))))

siadimet 04-03-07 22:22

mai nou am schimbat masina.am luat un acare scoate sub 8,5 suta.si loganul ala chiar scotea in 9 sec suta .pt o masina de grupa A,era suficient.

Lucian 04-03-07 22:23

Quote:

Originally Posted by siadimet (Post 781491)
mai nou am schimbat masina.am luat un acare scoate sub 8,5 suta.si loganul ala chiar scotea in 9 sec suta .pt o masina de grupa A,era suficient.

Mult succes cu noua masina ! ;)

mikafly 04-03-07 22:25

Quote:

Poate ne intalnim cu masina ta minune ..sa iei o laba peste bot de la o amarata de Nova....

Fa-ti un bine....nu mai posta injurii........

F_L_R 05-03-07 17:47

-Eu am cerut sa se redeschida discutia.
-Nu poate sa ramana asa , v ati batut joc de noi si acum vreti topic INCHIS . NU.
-Ganditi-va bine inainte de a mai posta vre-o cursa legala ca daca mai faceti in asa fel riscati sa luati si cati-va pumni in dinti pt o asemenea BATAIE DE JOC.
-Am lasat masinile altora deoparte sa ma ocup de masina mea , am cheltuit bani care nu erau pt masina in acest moment si vad ca am cam 15 milioane mai putin in buzunar pt o SAMBATA pentru cateva ore .......si voi va bate-ti joc....n are nimic vine si randul vostru sa fiti la mana noastra.
-Cum ar fi la mare de 1Mai sa nu participe nici-o masina cu nr de BZ.....si o putem face si legal ...ups.

mikafly 05-03-07 18:14

Quote:

Originally Posted by NSL_Florica (Post 782650)
-Eu am cerut sa se redeschida discutia.
-Nu poate sa ramana asa , v ati batut joc de noi si acum vreti topic INCHIS . NU.
-Ganditi-va bine inainte de a mai posta vre-o cursa legala ca daca mai faceti in asa fel riscati sa luati si cati-va pumni in dinti pt o asemenea BATAIE DE JOC.
-Am lasat masinile altora deoparte sa ma ocup de masina mea , am cheltuit bani care nu erau pt masina in acest moment si vad ca am cam 15 milioane mai putin in buzunar pt o SAMBATA pentru cateva ore .......si voi va bate-ti joc....n are nimic vine si randul vostru sa fiti la mana noastra.
-Cum ar fi la mare de 1Mai sa nu participe nici-o masina cu nr de BZ.....si o putem face si legal ...ups.

Perfect zis......total de acord .....

NightClubRacer 05-03-07 18:26

eu tin sa le spun, ca sunt oameni neseriosi si ca au obrazu gros! multi au bagat bani in pregatirea masinilor si degeaba, unii au facut si imprumuturi ca sa concureze... :rolleyes2

ady_gti 05-03-07 18:34

Quote:

MAi omule ,, tu te informezi macar putzin inainte de a arunca niste vb deastea ,,, eu astept sa scotzi masina aia care scoate sub 8,5 si te invit sa faci o cursa cu fly ... pun 300 E pe el ... .. cat despre loganut tau .. te invit sa te dai cu o dacia 1310 STOK ..... MULTZI VORBESTE << PUTZINI INTELEGE :)0

DragosT 05-03-07 18:51

Quote:

Originally Posted by NSL_Florica (Post 782650)
...si o putem face si legal ...ups.

o sa retinem aspectul acesta. daca dupa cele doua discutii telefonice in care ai dat semne ca intelegi lucrurile ne scoti pe noi vinovati aruncand verdictul "pumni in gura"... eu zic ca este pacat. mai ales de filiala ploiesti, care a depus enormul efort sa trimita panaramele alea de fise. daca tu traiesti cu impresia, sau altii, ca esti unicul cu eforturi pe aici, traiesti gresit. jigneste-ne, invinovateste-ne, fa ce vrei. orice, pentru a-ti nega frustrarea. noi suntem de "la tara", sa fac un rezumat al "greilor" care au postat pe aici. ups! bafta la cursa de 1 MAI! o SA FIE mare nevoie.

mikafly 05-03-07 18:51

Quote:

Originally Posted by ady_gti (Post 782721)
MAi omule ,, tu te informezi macar putzin inainte de a arunca niste vb deastea ,,, eu astept sa scotzi masina aia care scoate sub 8,5 si te invit sa faci o cursa cu fly ... pun 300 E pe el ... .. cat despre loganut tau .. te invit sa te dai cu o dacia 1310 STOK ..... MULTZI VORBESTE << PUTZINI INTELEGE :)0

Aici nu era vorba de provocari si Logane....aici ne manifestam nervii pt ca am luat tzeapa cu cursa......ca nu sa mai tinut.....exista topic pt provocari in alta parte

Lucian 05-03-07 18:53

Cea mai buna tactica pt a scapa de o vina e sa pozezi in victima . Am mai vazut filmul asta !

DragosT 05-03-07 18:55

Quote:

Originally Posted by Lucian (Post 782772)
Cea mai buna tactica pt a scapa de o vina e sa pozezi in victima . Am mai vazut filmul asta !

l-ai si folosit. noi insa nu facem remake-uri.

DragosT 05-03-07 18:58

Buzaul saluta membrii cluburilor care vor boicota cursele de aici, din viitor. la inscris intr-o cursa s-a vazut destula unitate. tineti topicul deschis cat doriti. cand se imparte rasplata venim si noi.

All times are GMT +2. The time now is 05:04.

- Copyright 2026 4Tuning