![]() |
Re: MPBZ III - 10 martie 2007
Quote:
|
Quote:
Deci te sfatuiesc sa iti tii injuriile pt tine....si daca vrei sa iti masori puterile cu cineva..te astept cu placere...si eu am tot o amarata de Nova...... |
Quote:
|
mai nou am schimbat masina.am luat un acare scoate sub 8,5 suta.si loganul ala chiar scotea in 9 sec suta .pt o masina de grupa A,era suficient.
|
Quote:
|
Quote:
Fa-ti un bine....nu mai posta injurii........ |
-Eu am cerut sa se redeschida discutia.
-Nu poate sa ramana asa , v ati batut joc de noi si acum vreti topic INCHIS . NU. -Ganditi-va bine inainte de a mai posta vre-o cursa legala ca daca mai faceti in asa fel riscati sa luati si cati-va pumni in dinti pt o asemenea BATAIE DE JOC. -Am lasat masinile altora deoparte sa ma ocup de masina mea , am cheltuit bani care nu erau pt masina in acest moment si vad ca am cam 15 milioane mai putin in buzunar pt o SAMBATA pentru cateva ore .......si voi va bate-ti joc....n are nimic vine si randul vostru sa fiti la mana noastra. -Cum ar fi la mare de 1Mai sa nu participe nici-o masina cu nr de BZ.....si o putem face si legal ...ups. |
Quote:
Perfect zis......total de acord ..... |
eu tin sa le spun, ca sunt oameni neseriosi si ca au obrazu gros! multi au bagat bani in pregatirea masinilor si degeaba, unii au facut si imprumuturi ca sa concureze... :rolleyes2
|
Quote:
MAi omule ,, tu te informezi macar putzin inainte de a arunca niste vb deastea ,,, eu astept sa scotzi masina aia care scoate sub 8,5 si te invit sa faci o cursa cu fly ... pun 300 E pe el ... .. cat despre loganut tau .. te invit sa te dai cu o dacia 1310 STOK ..... MULTZI VORBESTE << PUTZINI INTELEGE :)0 |
Quote:
|
Quote:
|
Cea mai buna tactica pt a scapa de o vina e sa pozezi in victima . Am mai vazut filmul asta !
|
Quote:
|
Buzaul saluta membrii cluburilor care vor boicota cursele de aici, din viitor. la inscris intr-o cursa s-a vazut destula unitate. tineti topicul deschis cat doriti. cand se imparte rasplata venim si noi.
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:04. |
- Copyright 2026 4Tuning